Hem > Mr RAW Regerar > The Blogg is on!

The Blogg is on!

-”Äntligen”!, som Gert Fylking skulle sagt om han hade vetat om denna blogg. -Äntligen!, utbrister även Mr RAW. Äntligen händer det något mer på Swewrestling än bara forumet (och då vill Mr RAW vara tydlig och påpeka att forumet inte är ”bara” utan en alldeles utmärkt mötesplats). Det har känts lite tomt, lite öde och lite halvnaket med bara forumet och det är definitivt ett fall framåt när det faktiskt händer något nytt.

Nu är det ju inte så att allting känns positivt med detta eftersom Mr RAW börjar misstänka en konspiration. När Mr RAW började bläddra bland de inlägg som fanns så kände han sig nästan ”exposed, rädd och nervös” för att citera en annan litterär gigant (Maria Montazami) för vad läsarna av bloggen skulle tycka. Mr RAW upptäckte nämligen att det som fanns i bloggen var bra likt det som fanns på forumet, det vill säga att det var nedlusat av en viss Sebbes recensioner! Mr RAW både rös och frös och inte var det någon vällust inblandad i de rysningarna, och frysningarna.

Är det så att det här ska bli ännu ett ställe där Sebbe postar sina episka (i hans ögon) recensioner eller är det en utveckling av forumet (och Sebbes tolkning av utveckling vill vi inte veta av) som så länge behövts? Ska vi hitta orginalitet här eller blir det bara upprepningar på något vi redan läst på minst två ställen? Mr RAW utmanar The Sebbster, här och nu, att i denna del skapa något nytt som våra läsare kan få en ny upplevelse av. Mr RAW inbjuder The Sebbster, här och nu, till strid att låta kreativiteten flöda och formligen få denna nya del av Swewrestling att bli unikt.

Vad sägs Sebbe? The Blogg is on!

Annonser
Kategorier:Mr RAW Regerar
 1. Stefan
  13 april 2011 kl. 19:17

  Ja, det bör vara nytt exklusivt material på bloggen om det ska vara någon mening med det imo.

 2. 14 april 2011 kl. 2:45

  Som svar på detta citerar jag mig själv från forumet – alltså inget nytt material exklusivt för bloggen ;)

  ”Tanken är att både reproducera material från forumet samt göra nya inlägg. Detta då vi vill få hit en läsarkrets som kanske inte är intresserad av att leta igenom vårt forum eller x antal sidor i en tråd för att hitta det han eller hon söker.

  Samtidigt som det kanske känns som vi tar saker från forumet till bloggen är jag säker på att vissa artiklar skrivna för bloggen kommer reproduceras på forumet för en ingående diskussion.”

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: