Hem > Sebbes Hörna > Impact 2011-04-21

Impact 2011-04-21

Impact 2011-04-21

– Mike Tenay & Tazz kommenterar.

– AJ Styles med en in-ring-promo (i en bur) som han äntrar genom en lina i taket. Han är sur på Bully Ray (som var anledningen till hans skada) och kallar in honom. Bully Ray kommer in och lovar att spöa Styles igen innan han ”tar hand” om Styles fru och barn. Bully Ray teasar att kuta in i buren men låter bli och säger sig vilka ha Styles på sina egna villkor. Daniels kutar in och slänger in honom till Styles så slagsmålet är i full gång och Bully åker in i buren några gånger. Hade detta varit ett kompetent förbund hade jag ifrågasatt att låta facen misshandla fulingen redan på andra dagen av anglen, men detta är TNA där folk är idioter. Gunner ger sig på Daniels utanför ringen medan Styles sätter upp för en big splash – från buren – på Bully genom ett bord men Bully sticker.

– In-ring-promo med Rob Terry och Murphy som tänker ta Tag-bältena från Beer Money, som accepterar en match HÄR OCH NU!

– Cage: TNA Tag-champs Beer Money vs. Rob Terry & Murphy.
Titelmatch. JIP med Robert Roode som face-in-peril. Tag till James Storm som rensar, Codebreaker på Murphy och DDT på Terry för två. Roode spinebustar Terry som inte går med riktigt i greppet. Dubbel suplex på Murphy innan Terry avslutas med en DWI efter 4:05. 1/2*

– Backstage: Jeff tänker överraska Karen med något romantiskt ikväll, vilket vi får hoppar glädjer henne mer än smekmånaden på Disney World med alla ungarna.

– In-ring-promo med Hulkster för han drar ratings, brother. Han kallar in RVD och kallar honom idiot för att han inte joinade Immortal på Lockdown och kommer få pröjsa för det. Det blir mycket ”dude” och ”brother”. RVD säger att Hulk har en förebild ”before you were a heel”, men Hulk säger att inget har hänt, brother, han är samma person fortfarande. RVD säger att det inte räcker att göra en legdrop för att försörja sig som brottare idag, ”Hulksky”. Hulk snackar om att bodyslamma giganter och att RVD alltid har varit en stor fisk i en liten damm, dude. Oh, nu shootar vi för fulla muggar, dudes. Sting kommer in för att visa att det faktiskt finns folk som pratar som vuxna i förbundet. Sting ifrågasätter att Hulk kallade RVD för midcarder (bokstavligt talat), eftersom han kommer att maineventa mot honom (Sting) på nästa gala. Great, utmåla förstautmanaren som en jobber och låt honom maineventa nästa PPV, bra jobbat. Hulk undrar om han är hög, brother och bokar Sting vs. Matt Hardy för titeln ikväll.

– Backstage: Madison Rayne skyller på Tara för att hon förlorade titeln på Lockdown och säger att hon måste vinna Tag-titlarna ikväll för att gottgöra det. Detta bygger givetvis till en faceturn för Tara eftersom Rayne inte lät henne komma ut till Raynes match på Lockdown, så det är helt ogrundad kritik.

– Backstage: Eric Young matar Jeff och Karens hästar (är det romantiskt så är det) med bönor.

– Knockouts Tag-champs Sarita & Rosita vs. Madison Rayne & Tara.
Titelmatch. JIP med Tara som taggar in Rayne med besked. Rayne bearbetas en stund men gör sin egen comeback, Hernandez distraherar domaren så Rayne clothelinas och pinnas efter 1:47. Rayne skäller på Tara som teasar att däcka henne men låter bli. Kanske nästa vecka. DUD

– Karen ska krönas till bergsdrottning (Jeff är ju King of the Mountain) i ringen men det kommer hästbajs från taket och fullkomligt dränker henne. Jeff är underbar när han inte vågar gå nära henne utan nöjer sig med att kasta åt henne en näsduk att torka sig med. Så bajs = ratings numera? Kurt dyker upp och Angleslammar Jeff igenom tronen. Kurt säger åt Karen att han aldrig slå henne men har en älskarinna som gärna skulle vilja göra det.

– Backstage: Hulk ger Abyss tips inför RVD-matchen och skäller ut Mr. Anderson som inte tog tillfället i akt och tog titeln på Lockdown. Anderson kallar honom vid hans riktiga namn, vilket enligt Frank Anderssons bok är ett stort ”no-no”” di kallart. Hulk säger att Anderson är den enda brottaren i världen han hatar. Hulk säger att han hade spöat Anderson om det vore för tio år sedan. 2002, det vill säga nio år sedan, kunde Hulk knappt röra sig utan att ta hjälp av repen.

– Rob Van Dam vs. Abyss.
Hulk är med Abyss in. RVD med en Rider-kick (RVDs sidekick) och snurrande legdrop, men Hulkster drar honom i benet så Abyss kan big boota sig till övertaget. Avalanche och neckvise håller inte RVD nere utan han gör comeback med en hög spark. Rolling Thunder sätter upp Rider-kick innan han hoppar ut för att konfrontera Hulkster. Hogan kastar in stålröret till Abyss, RVD nitas och avslutas med en Black Hole Slam efter 3:25. Misshandeln fortsätter efteråt men Crimson räddar genom att speara Abyss. 1/2*

– Backstage: Sting fokuserar på Hulkster och säger sarkastiskt att han är rädd för att möta Matt Hardy.

– Backstage: Matt Hardy säger att titeln betyder allt för Jeff Hardy och därför kommer Matt spöa Sting ikväll, eftersom Matt är COLD BLOODED vilket inte Jeff är.

– In-ring-promo med Matt Morgan. Han vill ha en titelmatch, bla bla bla, det är hans tid nu, bla bla bla, han tänker ta det han vill ha, Scott Steiner dyker upp och säger sig först ta livet av sig och sen skjuta sig själv (!) om han hade Morgans DNA, eftersom Scott har betydligt bättre genetik än Morgan. Steiner säger sig ha spänt bågen i Matts flickvän igår. Tur att han inte sa hans fru. Morgan respekterar Scott men poängterar att det inte ska misstas för svaghet. Steiner gör en flatliner och vänder heel för att sätta upp det nya programmet för båda två.

– Miss Tessmacher är tillbaka. Ny bekantskap för mig då jag aldrig sett henne innan.

– Backstage: Velvet Sky tänker inte gå till myndigheterna om Winter-Angelina Love utan tänker ta hand om Winter själv, men blir nerslagen av Love (som befinner sig i zombiestadiet). som tack.

– TNA World-champ Sting vs. Matt Hardy.
Titelmatch. Hardy har på sig Jeff Hardys titel. Immortal hindrar Sting komma in så Fortune tar hand om dem. Gunner nitar Sting med ett stålrör på benet så Hardy kan ta över inledningsvis. Moonsault missar och Sting gör sin Scorpion Deathshooter men Hardy kommer loss och fortsätter bearbeta benet. Sting vägrar ge upp via en halvkrabba medan Tenay noterar att vi MÅSTE ta en reklampaus. Matt hittar på olika sätt att böja Stings ben på sätt Gud inte tänkt sig (å andra sidan har jag aldrig öppnat en Bibel frivilligt så det är möjligt att det faktiskt står om wrestling i den). Stinger gör comeback med Stinger-splash, Hardy hotshottas i hörnan och avslutas med Scorpion Deathdrop efter 5:24. Mr. Anderson släcker båda med Mic Checks. *1/2

– Backstage: Jeff och Karen grälar om vad som hände innan; Karen för att allt är förstört och Jeff tänker spöa Kurt.

– Backstage: Hulk säger att Anderson har fått sin chans och får klara sig på egen hand nu.

– Backstage: Anderson tycker att Matt och Sting förtjänade misshandeln ikväll.

– Backstage: Sting utkräver revansch mot Anderson men skiter i The Network.

SLUTSATS: Suveränt (korkat) att låta sin hetaste angle (Styles-Bully) gå mot ett avslut redan här istället för att låta Styles vänta med att få sin hämnd. Nu har han däckat Bully med en soptunna och det enda som återstår är en spot genom ett bord, och frågan är om det räcker för att dra tittare till en PPV. Som vanligt är svaret på den frågan ett stort ”nej” eftersom de aldrig tar köpare. Sting-RVD? Morgan-Steiner? Jag vet inte, TNA sätter inte världen i brand den här månaden heller.

(Den här recensionen skrevs 2011-04-24.)

Annonser
Kategorier:Sebbes Hörna
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: