Hem > Allt, NXT TV 2020 > NXT 2020-06-10

NXT 2020-06-10

NXT 2020-06-10

– Bandat 2020-06-09.

– Mauro Ranallo, Tom Phillips & Beth Phoenix kommenterar.

– The Undisputed Era (minus Kyle O’Reilly förstås) in för en promo där Adam Cole har lagt Velveteen Dream bakom sig (Dream förlorade och får därmed inga fler titelmatcher). Roderick Strong tycker sig se Dexter Lumis i publiken men de andra två säger åt honom att skärpa sig (de tror han inbillar sig) och säger att Cole ska ta hand om Lumis i deras match senare ikväll. När de går ut ser vi att Lumis faktiskt satt där så Roddy hade rätt.

– Backstage: När TUE precis kommit backstage är Keith Lee och Mia Yim på väg ut för sin match varpå Lee säger sig gilla NXT-bältet men Cole svarar bara att han kan glömma att vinna det.

1. Keith Lee & Mia Yim vs. Johnny Gargano & Candice LeRae.
Betydligt bättre än förra veckan. Dock är den redan gjord och Lee vann sin titelmatch mot Johnny på Takeover i söndags så vari ligger intresset här eftersom Yim vs. Candice känns inte som en parning någon bryr sig om? Inte konstigt att AEW har fler tittare. De säger att matchen är könsuppdelad vilket såklart bryts innan de ens hinner säga klart meningen. Som sagt betydligt bättre match än senast, mycket för att den är könsöverskridande och därmed inte så förutsägbar. Johnny sätter One Final Beat (springboard-DDT) på Lee som bumpar rakt på en liggande Candice (work). Lee blir orolig över att ha skadat henne så han lyfter upp henne i famnen varpå Johnny, som inte är fullt lika orolig över sin kärestas hälsa, passar på att rulla upp Lee (så Candice bumpar ner) för tre efter 7:37. Nu blev helt plötsligt paret Gargano-LeRaes middagskonversationen en smula mer intressanta framöver, speciellt om Candice får se bilder av detta. Vinnare: Johnny & Candice. **

– Damian Priest lägger förlusten över Finn Balor på Takeover bakom sig och tänker fortsätta sin kamp för att bli ökänd. Dessutom passar han på att flirta lite med den blonda donnan som intervjuar honom. Strax efteråt intervjuas Cameron Grimes av samma donna och pratar ner Priest efter sin intervju, varpå Priest kommer in och däckar honom med ett slag över käften. Priest har utseendet, kroppen, brottningen (både atletisk och bra grundbrottare) och en fantastisk röst så det BORDE inte gå att fucka upp honom på MR men WWE är lite av experter på det så jag vågar inte hoppas. En stund senare säger Grimes att han inte kan brottas ikväll på grund av smällen han fick av Priest men William Regal, som Facetimar med honom utan att Grimes vet om det, ser att han bara fejkar så matchen är fortfarande på.

2. Indus Sher vs. Mike Reed & Mikey Delbrey.
Malcolm Bivens är med in. Reed har brottats sen 2005 med en jobbermatch i NXT i ryggen (under namnet Mike Hughley mot TM-61 2018) och Delbrey gör sin WWE-debut här efter två och ett halvt år i branschen. Indus Sheer avslutar i alla fall den ena med en Sidwinder (fast med elbow som missar med tio centimeter) efter 1:07. NR

– Tommaso Ciampa vägrar svara på intervjuarens frågor efter Takeover.

– Robert Stone försöker värva Rhea Ripley som säger att det är ”en på miljonen” att hon gör det varpå Stone såklart, precis som väntat, drar Jim Carrey-repliken ”så du säger att det finns en chans?” från Dum & Dummare. Han blir bodyslammad efteråt.

3. Finn Balor vs. Cameron Grimes.
Returmatch från i maj (**) där Grimes vann efter att Priest slagit ner Balor. Tänk så det kan förändras på fyra veckor. Ganska bra match med mycket nearfalls även om det blir alldeles för mycket moves moves moves utan tid för säljande eller ens registreras förutom Balors knäskada. Coup de Grace och 1916 avslutar efter 9:05. Vinnare: Balor. **1/2

4. Kacy Catanzaro vs. Dakota Kai.
Raquel Gonzalez är med in. När Beth säger ”Kai and Gonzalez” snabbt låter det som ”Giant Gonzalez”. Ungefär det fick jag med mig av den här matchen som Kai vinner med en GTK efter 2:28. Heel-beatdown men Kayden Carter räddar men blir nedslagen för att förmodligen sätta upp en tag-match nästa vecka. Vinnare: Kai. 1/2*

– Vi ser Timothy Thatcher träna folk vi inte får se, lovar att deras debut nästa vecka kommer bli enormt våldsam. Ser fram emot detta.

– Fantasma in för en promo som avbryts omgående av Drake Maverick. Drake gratulerar honom till vinsten men säger att han själv inte var med mentalt i matchen så han önskar en returmatch. Två maskerade dudes kommer in och ser ut att attackera båda två innan Fantasma sänker Drake för att vända heel. De två maskerade lirarna demaskerar sig själva som Joaquin Wilde och Raul Mendoza, två som kidnappats tidigare. Fantasma drar av sig sin egen mask och säger att han nu kallar sig Santos Escobar. Wilde och Raul gör en dubbel flying big splash på Drake för pricken över I-et. Bra segment.

5. NXT-champ Adam Cole vs. Dexter Lumis.
Nontitle. Roddy och Bobby Fish är med in. Skaplig match men inget anmärkningsvärt. Dexter går för avslut men Fish distraherar domaren medan Roddy sätter enzuigiri så Cole kan avsluta med Last Shot efter 8:49. Vinnare: Adam Cole. **1/2

– Efteråt blir det heel-beatdown på Dexter innan Dream räddar och alla utom Cole slåss backstage. Detta lämnar Cole kvar i ringen när Scarlett kommer in, ställer ett timglas på ringkanten och vänder på det för att visa att Coles tid är på väg att rinna ut.

– Nästa vecka: Breezango vs. Aichner & Barthel om bältena, Shotzi & Tegan mot damernas Tag-mästare vilka det är må vara samt vad-det-nu-var med Thatcher.

SLUTSATS: Skaplig show denna veckan, det mesta var underhållande men inget stack ut nämnvärt.

(Den här recensionen skrevs 2020-06-12.)

Kategorier:Allt, NXT TV 2020
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: