Hem > Allt, WWE SDL 2020 > SDL 2020-06-26 – SDL is Boneyard!

SDL 2020-06-26 – SDL is Boneyard!

SDL 2020-06-26 – SDL is Boneyard!

– Michael Cole & Corey Graves kommenterar.

– Veckans avsnitt är något annorlunda än vanligt eftersom Covid-19 happened så man fick snabbt skriva om manuset (folk blev inte insläppta i PC) och resulterade i att man gjorde om detta till ett hyllningsprogram för Undertaker. Inget fel i det men inget jag känner mig direkt upplagd för i nuläget. Den utlovade Gulak-Styles-matchen uteblev (Gulak stod vid ringside men jag såg inte AJ Styles alls ikväll). Showen inleds med att ett dussin SDL-brottare står vid ringside som fån och gastar ”THANK YOU, TAKER” i början av showen för att sätta tonen. Vi får kommentarer genom hela showen av HHH, Batista, Mick Foley och andra som stått UT hyfsat nära under WWE-åren men det är inget matnyttigt.

1. Boneyard: Undertaker vs. AJ Styles känner jag inte för att se igen men den finns recenserad annorstädes och jag gav den ***.

– King Corbin drar en förvånansvärt bra promo om hur kass UT är (lätt hetta) och att han hållit folk nere genom åren. Han säger att det är passande att karriären slutar nu eftersom det är 30 år sedan debuten. (Det är väldigt intressant att notera att hans debut skedde på Survivor Series 1990 och PÅ DAGEN trettio år senare går årets Series av stapeln, dessutom i Texas där UT både är född och bor idag. Om det är en slump är det helt otroligt.) Han avslutar med ”YOU SUCK” men blir påhoppad av Jeff Hardy, som tydligen kallar UT sin mentor, för att sätta upp en match ikväll. (Sheamus lovade att ”hedra” Jeff ikväll men allt sådant avbokades och Sheamus var inte ens med ikväll.)

2. Förstautmanare: Alexa Bliss vs. Nikki Cross vs. Lacey Evans vs. Dana Brooke.
Första fallet gäller och vinnaren möter Bayley på Extreme Rules. Hon och Sasha Banks gör color här btw. Bliss och Cross vänder mot varandra under matchen men blir vänner igen efteråt så vi slipper gråtfyllda nätter under resten av sommaren. Lacey däckar Brooke med en Woman’s Right men Nikki smyger fram och rullar upp Lacey för tre efter 5:18. I alla fall lite annorlunda än den vanliga sno pinnen-spotten. Vinnare: Nikki Cross. *

3. Kofi Kingston, Big E, Lince Dorado & Gran Metalik vs. The Miz, John Morrison, Shinsuke Nakamura & Cesaro.
Random TV-match som mest känns som utfyllnad. Hetta på Kofi och tag till Metalik som rensar. Kaos och blind tag leder till att Metalik avslutar Miz med en springboard-elbow efter 7:46. Vinnare: Da faces. **

– Sarah intervjuar Corbin, som säger att UT måste vara en shitty mentor eftersom Jeff hamnat i fängelse och annat dåligt under tiden. För är man mentor har man ansvar för allt i sin adepts liv.

– Braun Strowman med en in-ring-promo om whatever för att sätta upp en skräckfilmsmatch mot Bray Wyatt på Extreme Rules. Sorry, inte intresserad (och ändå gillar jag båda).

4. Jeff Hardy vs. King Corbin.
Båda gör sina moves innan Jeff avslutar med Swanton efter 9:26. Inte mycket att rapportera, kändes som Mall 1A för en match mellan dessa båda. Efteråt gör Big E, Braun och Matt Riddle finishers på honom. Vinnare: Jeff Hardy. *

SLUTSATS: Har du inte sett Boneyard-matchen är det all idé att göra det nu, i övrigt var showen ungefär lika färgglad och utstickande som ett glas ljummet vatten.

(Den här recensionen skrevs 2020-06-27.)

Kategorier:Allt, WWE SDL 2020
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: