Hem > Allt, TNA Impact (PPV) > TNA – Against All Odds 2007

TNA – Against All Odds 2007

TNA – Against All Odds 2007

– Little Italy-Streetfight: Team 3D vs. LAX.
Det finns några dukade bord i ringen, vilket tydligen är vad begreppet Little Italy-Streetfight betyder. LAX ger sig Dudleys bakifrån och spöar upp dem och Hernandez dyker ner på D-Von som står utanför ringen, och D-Von slår honom med en stol och Bubba Ray backdroppar Homicide. Hantar en stol och svingar men missar, men lyckas göra en fallaway-slam. D-Von med en suplex på den store Hernandez medan några brudar porrar sig inför Bubba, så Homicide kan ta över mot honom. D-Von är face-in-peril (som vanligt) och åker på en hotshot för två. Bubba sliter ut Hernandez och båda släcks med varsin clotheline. Homicide slår D-Von med en soptunna men D-Von gör comeback men missar en charge och Homicide använder en pizzadelare några gånger vilket är ganska grisigt. Bubba tar en oststrimlare som han använder mot Homicides pannan innan han slickar på den. Strimlaren, inte pannan. Ett gäng lations springer in och åker på stryk av He-Man Dudley. Bodyslam och Wazzup-drop på Homicide. De tar in ett bord i ringen och Dudleys sätter upp för en Wazzup-drop men D-Von dyker ut på latiogänget utanför ringen och LAX spöar upp Bubba och Hernandez gör en spinebuster igenom den och Homicide gör en flygande elbow för två. Trodde det skulle vara över där. D-Von rensar och dumpar Hernandez och gör en Curtain Call på Homicide för två. D-Von sätter upp Homicide på ringhörnan men han distraheras av latiogänget och Hernandez gör en bra Border Toss för vinst. Det känns som att man redan har sett matchen dussintalet gånger genom åren. Dudleys är ett tagteam som aldrig förändras vilket är lite synd. **

– Intervju med Austin Starr, som tänker skina ikväll. Bob Backlund dyker upp och segmentet känns skitnödigt som vanligt. Exakt hur ska närvaron av Backlund och farfar Nash få över Austin Starr och de andra småkillarna?

– Austin Starr vs. Senshi.
Senshi med slag i hörnan till en början, men Starr vänder matchen till sin fördel innan Senshi vänder med en hiptoss och en bodyslam och en sprattlande elbow. Whip men han missar en charge men gör en chop och en dropkick för två och Starr ber om nåd och fintar ut sin moståndare på apronen. Hotshot från Starr och därefter dyker han ut via mellanrepen. In i ringen igen och Starr gör en elbow för två och börjar bearbeta revbenen. BACKSCRATCH OF DOOM och en strypning vid repen. Han missar en elbow och Senshi gör comeback. Starr med en gutwrench-powerbomb för att ta tillbaka ledningen men åker på en stiff chop/slag och några sparkar för två. Chops och en springboard-kick för två. Suplex misslyckas av båda och Senshi missar en charge och åker på en Crossface Chickenwing men Senshi kommer loss och gör en dropkick och dyk men Starr flyttar sig. Crossface Chickenwing igen och en rollup ger två och reversera för två och båda ligger nere med axlarna vid tredje försöket och Senshi vinner enligt domaren. **1/4 Helt okej match, men jag kräver lite mer av en PPV-match än ”okej” för att jag ska bli glad. Starr tar micken och kräver att matchen ska fortsätta eftersom han inte förlorade och Bob Backlund kommer in, till exakts ingens stora chock. Backlund skriker på honom och Starr örfilar honom och blir satt i en Crossface Chickenwing. Kanon, Starr blir satt i ett submissiongrepp av en relik som till och med var för oldschool för åttiotalet.

– Intervju med Christian Cage. Tyson Tomko säger att Scott Steiner är värre än hans fruga, och Steiner blir förbannad och jag anar ett upplägg. Tomko vs. Steiner. Skönt att TNA visar WWE att man kan ha ett framgångsrikt wrestlingförbund som bygger på BROTTING och inte på steroidmonster. TNA! TNA! TNA!

– Snack om Cage vs. Kurt Angle senare ikväll.

– Clips av upplägget mellan Billy Gunn och Christy Hemme. TNA! TNA! TNA!

– Tuxedo-match: Christy Hemme vs. Big Fat Oily Guy.
Som alla andra kostym-matcher går det ut på att klä av den andre. Big Fat Oily Guy (hans mamma måste vara SÅ STOLT) missar en big splash men gör Bastion Boogers gamla avslutare (!) men får sina kulor insparkade och Hemme sliter av honom byxorna och vinner. ***** eller DUD beroende på om du är en Bastion Booger-mark eller inte. DUD In kommer Hillbilly Kip James och säger sig vara imponerad av Hennes insats i matchen. Han säger att det int evar en fet inoljad kille de ville se och Billy börjar strippa och sliter av Hemmes kläder (hon har givetvis underkläder på sig) och publiken poppar.

– Farfar Nash och hans nissar visar film på Eric Young och Miss Brooks.

– Clips av den hypertråkiga fejden med basebollspelarna.

– Dale Torborg vs. Lance Hoyt.
Basebollspelarna är managers åt sina gubbar. Hoyt med slag och en clotheline och en dropkick. Flapjack och Hoyt ger sig på David Eckstein så Torborg kan ta över. Kommentatorerna nämner att Torborg spelade Kiss Demon i WCW. Är det verkligen smart att påminna folk om det? Torborg med slag och några clothelines. Suplex men Hoyt gör comeback men missar en charge men lyckas springa upp på topprepet och hoppar tillbaka med en clotheline vilket var riktigt snyggt. Han träffade inte helt rätt, men det var ändå imponerande. Han klättrar men AJ Pierzinski slår ner honom med en stol och Torborg täcker honom för tre. Domaren frågar publiken om de fuskade och Eckstein släcker Torgbord med stolen och Hoyt vinner. Jag ger denna matchen fem djupa suckar och fem möjliga. DUD

– Mer skojiga aktiviteter med den överbetalde Kevin Nash och hans gäng. De har smygfilmat träffen mellan Brooks och Eric Young (fast hon vet om det).

– Promo för Rhino vs. AJ Styles.

– Motorcity Chain-match: Rhino vs. AJ Styles.
Helt enkelt en Strap-match med en kedja istället för ett rep. Ni som har läst mina recensioner noga vet hur mycket jag älskar den här typen av matcher. De börjar med att försöka dra till sig motståndaren och Styles fegar ut och sticker, men kommer inte så långt eftersom de sitter fast i varandra, men han gör allt för att hålla avståndet. Rhino hinner upp honom och tar över matchen men åker på en baseballslide och Styles har övertaget. Styles faller och Rhino sparkar honom och drar in honom i ringstolpen med axeln före. In i ringen där Rhino gör en legdrop för två. Det är alltså ingen match där man ska ta och peta på varje ringhörna vilket jag är tacksam för. Rhino med en belly-to-belly-suplex men hans Gore träffar en dropkick. Strypning med kedjan av Styles som därefter klättrar upp på ringhörnan för att få tag på nyckeln (så han kan komma loss) men Rhino håller emot men kan inte göra comeback och Styles sparkar honom några gånger. Styles dyker med en underarm för två. Han klättrar igen men Rhino drar ner honom. Rhino gör comeback och spearar honom i hörnan, innan han gör en spinebuster för två. Rhino klättrar och tar en batong som han svingar och missar och AJ kastrerar honom med kedjan. Strypning från Styles och slag med batongen innan han klättrar igen och tar ner nyckeln och låser upp låset och kommer loss. Big splash och han går ut men kommer tillbaka igen och delar ut några sparkar. Han låser fast kedjan i repet och retar Rhino genom att hålla upp nyckeln framför honom. Pelé-spark men Rhino gör en Gore men kan inte nå nyckeln. Earl Hebner trallar och visslar och ”råkar” sparka bort nyckeln till Rhino som kommer loss. Publiken: ”You Screwed AJ!” Faktiskt ganska kul. Ett bord sätts upp av Rhino i ringen och AJ åker på en belly-to-belly. Gore missar och Rhino släcker sig själv genom bordet och vinner. Bra psykologi och bra historia, men i övrigt en ganska trist match med mycket dötid. **1/2 Rhino verkar vara precis som Kane i det att han alltid ger hundra procent oavsett vilken match det än är, TV eller PPV, mainevent eller öppningsmatch.

– Mer kul med Eric Young och Miss Brooks date. Hon får honom att blunda och sen sticker hon bara.

– Bob Backlund får ett utbrott på PCS.

– Clips av fejden mellan Jerry Lynn och Chris Sabin.

– X-Division-champ Chris Sabin vs. Jerry Lynn.
Lynn har övertaget och Sabin smiter ut ur ringen. Han kommer tillbaka och smiter ut igen. Historien är att Sabin är kaxig över att han är framtiden medan Lynn är en relik, men när det verkligen gäller har han svårt att få ner honom. Lynn med en headlock och han har publiken bakom sig. Sabin kommer loss och får in samma grepp, men Lynn kommer loss och Sabin gnäller hos domaren. Headlock igen och Sabin smiter än en gång, Lynn följer efter och Sabin dyker men träffar mattan. Sabin med sparkar i ringen och två backbreakers för två. Knä mot ryggen och han sätter upp Lynn i hörnan och gör en spark mot ryggen för två. Mer sparkar mot ryggen. Backbreaker för två. Strypning. Elbow i hörnan och ansiktssmekning (?) i hörnan och kommentatorerna bygger upp fejden som Ung vs. Gammal. Man kan ju tycka att det första Sabin borde göra om han ska representera det nya och moderna vore att byta ut sin Bröderna Lejonhjärta-frisyr till något modernare. Lynn gör comeback med några sparkar och en rana för två. Whip vänds och Sabin gör en hotshot och en springboard-spark. Enzuigiri och en tjusig powerbomb för två. Cradle Shock vänds till en sunset-flip för två. F5 ger två för Lynn. Lynns piledriver misslyckas då hans rygg är ”skadad” och Sabin rullar upp honom för tre med hjälp av repen. Seg början, bra och fartfyllt slut. **1/4

– Reklam för Destination X.

– Samoa Joe är i Kurt Angles omklädningsrum. ”I was in the dressing-room of the winner, who else? WHOOOOO!”

– Robert Roode och Miss Brooks står i ringen för en promo och är stolt över att ha fått Young att skriva på. Young kommer också in. Roode säger att Young har förbundits sig till att göra allt Roode säger.

– Cage och Tomko är redo för matchen. Jim Cornette kommer in och säger att bältet kan byta ägare på diskning (vilket var sättet Abyss vann det på från Sting).

– Clips av fejden mellan Petey Williams och James Storm där brudarna också är inblandade.

– James Storm & Jackie Moore vs. Petey Williams & Gail Kim.
Jackie Moore ser mer ut som Oprah Winfrey för varje dag som går. Killarna börjar för att försöka få matchen över DUD, och Storm gör en headlock men åker på en dropkick och en bulldog och en rana och Storm smiter och Jackie Moore kommer in och snackar skräp. Williams med en atomic-drop och en tag till Gail Kim som ”rensar”. Hiptoss och hårkast. Snapmare och spark och Jackie söker tröst hos Storm, men Kim ger sig på henne ändå. Petey choppar Storm och kastar in honom i ringen och fulingarna tar över när Jackie sparkar honom i ryggen. Double-underhook-slam för två. Snapmare och spark och en chinlock. Mike Tenay gör reklam för TNA-programmet imorgon. RAW har Shawn Michaels, Randy Orton och en nytänd John Cena så jag vet vad jag väljer. Petey kommer loss men åker på en spark för två. Storm med sitt snurrande kast och Jackie med en elbow för två. Petey med en belly-to.back-suplex och etey gör comeback och gör knän mot ansiktet. Dropkick mot ryggen och en Rysk Bentackling men Canadian Destroyer misslyckas då Jackie bryter upp det och brudarna bråkar. Headscissors och bodyslam från Kim, och hon gör ett knä och klättrar och gör en missile-dropkick för två. Kil rullar upp Jackie och Storm släcker Kim så Jackie kan pinna henne. Faktiskt en riktigt bra och fartfylld match, även när brudarna var inne. **1/2 Petey slår ner Storm efteråt men åker på en Superkick. Domaren slås ner och Chris Harris springer in och jagar ut Storm och Jackie.

– Clips av fejden mellan Abyss och Sting.

– Intervju med Sting. Han tänker inte gå någonstans, han tänker vara kvar i TNA och tjäna storkovan på att bara brottas i stora matcher och dra några promos och få betalda hotellrum och resor trots att de lägre betalada brottarna får betala sådant själv. Det sista sa han inte här, men jag vet att han TÄNKER det.

– Prison Yard-match: Sting vs. Abyss.
De börjar bråka utanför arenan och det går ut på att få in den andre i en liten bur och låsa in honom där. Sting dyker på Abyss direkt men Abyss tar över matchen och kastar in Sting i en container. Sting hittar något i containern som han använder mot Abyss och dyker sedan ut på honom, men bordet han ligger på går inte sönder. De bråkar in i arenan och Sting har övertaget. Han kastar in Abyss in i ringstolpen och tar ett basebollträ med taggtråd omvirat. Några slag med träet men Abyss vägrar ge sig, och Sting begär att buren ska sänkas, vilket det gör. Han försöker få in Abyss som slår tillbaka och James Mitchell råkar släckas. Sting snor hans skärp och slår honom med det. Abyss tar över matchen genom att smyga på Sting och slänger in ett bord i ringen. Mitchell blöder från slagen med skärpet och Abyss släcker Sting med en sirén som han tar bort från ringhörnan. Abyss försöker stänga in Sting i buren, men Sting håller emot och kommer ut igen. Black Hole Slam och han får in Sting i buren igen, men Sting sparkar upp dörren som slår i huvudet på Abyss. Några Stinger-splashes och bakvänd DDT och Mitchell lägger sig i och blir satt i en Scorpion Sharpshooter-Deathlock of Doom och tappar och räddas av Abyss, som sätter upp ett bord i ringen och börjar klättra på buren. Sting vaknar och lägger taggtråd på bordet och powerbombar Abyss igenom det i en bra spot. Sting slänger in Abyss i buren och vinner. Förutom sista bumpet var det inget märkvärdigt de bjöd på här. Abyss rör sig bra för att vara så stor som han är, och Sting rör sig väldigt bra för att vara femtio. **

– Intervju med Kurt Angle. Han vet att han är den bästa i världen.

– Clips av Angles fejd mot Christian.

– TNA World-champ Christian Cage vs. Kurt Angle.
Ett problem med TNA är att matcher som var midcard-utfyllnad i WWE körs som mainevents här. Tyson Tomko kastas ut ur ringside och publiken sjunger farväl-låten. Samoa Joe kommer in med en stol och ser allmänt badass ut. Angle med sparkar men Cage kommer igen med chops i hörnan. Angle med några fällningar och han försöker sig på sin Anglelock och Cage smiter och blir insparkad i staketet. Ansiktet demoleras mot ringen och mot trappan men Cage tar över med en ögonpetning och indrämning i trappan. Angle sliter upp Cage och drämmer in honom med ryggen före mot ringstolpen. In i ringen igen och Angle gör en backbreaker för två innan han gör en uppercut men missar en charge. Cage dyker men fångas upp och backdroppas för två. Angle missar en charge och slår sig medvetslös på ringstolpen. Cage med en neckbreaker utanför ringen och Joe skriker åt Angle att ta sig upp. Cage slänger in honom i ringen och gör en strypning vid repen. Snapmare och spark mot ryggen. Chinlock och Angle kastas ut ur ringen. Cage går ut och kastar in honom igen och gör en bodyslam men missar en headbutt och Angle gör comeback med uppercuts och clothelines och ett college-kast för två. Belly-to-back-suplex men andra försöket funkar inte och Cage försöker sig på en Unprettier som vänds till en Anglelock till en bra pop. Spark på de olympiska kulorna och Cage gör en Unprettier för två. Strypning vid repen och en bodyslam och en elbow och Scott Steiner-posering och strypning igen. Bpdyslam kontras och Angle med en katapult in i hörnan. Cage med en elbow och klättrar upp men Angle springer efter och gör en Angleslam. German, german, german, german, german, german, german och Cage är hyfsat död. Det ger dock bara räkning till två för Angle. AJ Styles springer in och distraherar Angle vilket verkar vara starten för det nya gänget med Styles, Cage, Tomko och Steiner som det har snackats om ett tag. Joe jagar ut Styles och Cage släcker Angle med en stol (som man inte får se) och klättrar och gör en frogsplash för två. Trodde det skulle vara över där. Unprettier ger lika mycket. Cage bråkar med domaren och Angle råkar sparka in Cage i domaren som slocknar. Kurt ”He-Man” Angle gör en Stone Cold-salut och en Angleslam för två. Clotheline och Tomko kommer tillbaka och släcker Joe. Angle med några germans på Tomko och Steiner svingar med en batong men missar och Joe och Angle skriker på varandra. Joe dyker ut på Steiner och Tomko och Anngle gör en Angelock men det finns ingen domare. Cage nitar Angle med batongen och blir släppts ur greppet. Unprettier avslutar. Bra match, fast inte upp till den standarden man kunde vänta sig! ***

SLUTSATS: Inte alls lika bra som Final Resolution, och det enda som var värt att se var maineventet. TNA bör nog satsa lite mer på brottning (speciellt med tanke på vilka kanonbrottare de har under kontrakt) istället för att vara WWE-light, och då menar jag främst Christy Hemmes segment/match. Förutom den och Torborg/Hoyt var ingen match rent ut sagt dålig, men det saknas något för att galan ska kännas som en gala, så att säga.

Matchgenomsnitt: 1,8

Rekommenderas inte.

(Den här recensionen skrevs 2007-02-17.)

Kategorier:Allt, TNA Impact (PPV)
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: