Hem > Allt, TNA Impact (PPV) > TNA – No Surrender 2007 (2007-09-09)

TNA – No Surrender 2007 (2007-09-09)

TNA – No Surrender 2007 (2007-09-09)

– Promo-video. Tydligen är idag en helig dag för wrestlingfans. Har Pacman Jones skjutit Vince Russo? Somehow känns det aningen avigt att citera Freddie Blassie när Gail Kim är i bild.

– Mike Tenay och Don West snackar om matcherna, och Tenay säger att Sting och Kurt Angle kallas Dream Team. Ungefär ett lika stort drömteam som Shane McMahon vs. Eric Bischoff kallades för en drömmatch för några år sedan.

– TNA Tag-champs Kurt Angle & Sting vs. Pacman Jones & Ron Killings.
Kommentorerna säger att Sting inte litar på Angle. Låg mig se om jag har fattat det rätt: Angle vinner alla bältena och Sting vinner halva Tag-bältet i en fyramanna-match för att därefter tvingas tagga med Angle, som han varken gillar eller litar på, för att bli av med dem till ett team för att de inte kan hålla sams på grund av en sak som egentligen var ett missförstånd. Och Dixie Carter säger att Russo inte bokar i TNA? Sting vs. Killings. Sting med några armdrags Angle taggas in. Killings med några slag innan han åker på en belly-to-belly medan Pacman vägrar taggas in. Kan ha att göra med att NFL hindrar honom från att brottas, utan det enda han får göra är att snacka och bara en och annan fysisk grej så han inte skadar sig. Han distraherar Angle som blir heel/face-in-peril och åker på en powerslam för två. Snapmare och chinlock och Karen Angle kommer in med vit klänning och skriker på sin make, och Sting försöker lugna henne. Hon knuffar och örfilar honom men han är en religiös man så han slår till henne av misstag och den finkänsliga och förstående publiken skriker ”She got bitch clapped”. Kurt ser att hon ligger ner och kommer och hjälper henne medan Sting gör en bakvänd DDT på Killings för två. Stinger-splash och Pacman taggas in. Kurt springer in och gör en Angleslam på Sting för att han slog ner Karen. Visserligen av misstag, men ändå. Pacman täcker Sting för vinst. Vilken enormt underhållande och genombra match det här INTE var. TNA anställer Pacman Jones, som inte får brottas för NFL, så givetvis ger TNA honom Tag-bältet med en gång. RUSSORIFFIC~! DUD

– Clips av den tråkiga fejden mellan James Storm och Wino.

– Jeremy Borash säger att Rhino har varit borta, och frågar honom var han har varit. Rhino svarar att det kvittar. Jag gillar raka rör och klara besked. Rhino erkänner att han är alkis, men ikväll är han nykter och tänker behandla Storm som en krukväxt i en hotell-lobby!

– Rhino vs. James Storm.
De möttes i en Streetfight förra månaden, borde inte en sådan match avsluta fejden? Rhino ger sig på Storm med en gång och kastar in honom i ringen. Brottas. I ringen? Vilket koncept! TNA! TNA! TNA! De hamnar i publiken där Storm åker in i barrikaden. Rhino med en spear och de kommer tillbaka till ringside där Storm vänder en suplex till en egen. De hamnar i ringen och matchen börjar officiellt. Storm med en Big Boot men han åker på en belly-to-belly och Jackie Moore drar Rhino i håret så Storm kan göra en enzuigiri och en Backstabber. Chinlock men Rhino kommer loss och gör en flygande clotheline. Powerslam ger två. Storms Chickenwing-suplex (of sorts) ger två. Tackling i hörnan från Rhino innan han gör en belly-to-belly och en Gore för två. Han sätter upp för en powerbomb från ringen på två stolar, men Storm slår sig loss och gör en RKO på dem för två. Ett bord hamnar i ringen och Rhino gör en samoan-drop för två. Storm med en jawbreaker men han åker på en elbow och Rhino klättrar… men stoppas och Storm klättrar efter och gör en superplex. Rhino med en Gore igenom bordet (som står uppställd i hörnan) för tre. **1/4 Skönt att fejden verkar vara slut nu, men det känns lite avigt att de avslutar fejden med en vanlig match istället för en gimmickmatch, men jag antar att det var en bra idé egentligen. Jackie Moore Goreas också. Publiken var onormalt intresserad av matchen vilket gjorde den lite bättre än om de hade tröttnat på den.

– Angle är förbannad på att ha förlorat titeln för att Sting örfilade Karen. Farfar Nash kommer in och säger sig inte ha sett något annat än att Sting slog henne. In kommer Stig. Han säger sig inte ha rört henne. Mitt tips till Angle är att han skaffar ett konto på PWT och tankar galan för att se med egna ögon vad som hände. Jim Cornette kommer in och säger att både Sting och Karen ska ge sig av till hotellet.

– Clips av fejden mellan Kaz och Robert Roode.

– Kaz vs. Robert Roode.
Tenay och West diskuterar om Miss Brooks ska vända mot Roode. Antar att de inte koncentrerade sig när de kommenterade senaste Impact. De knuffar varandra och Kaz gör en monkey-flip och några armdrags. Armbar som Roode vänder men Kaz vänder tillbaka den. Whip vänds och Roode gör ett knä men missar en armbåge och åker på en hiptoss. West säger att Kaz redan har varit i toppen i TNA. Att jobba till Billy Gunn i öppningsmatcher = mainevent? Båda hamnar utanför ringen i en suplexspot och Miss Brooks kan inte välja vem hon ska trösta. Roode/Brooks-segmentet på senaste Impact var knappast svårförstått. Roode drämmer in Kaz i Brooks innan han drämmer in honom i trappan med ansiktet före. In i ringen igen. Back-suplex på Kaz och lite skrikande på Brooks för att visa sin heelsida. Hårda chops i hörnan innan han gör en Bret Hart-whip för två. Chinlock men han kommer loss och clothelinas ner. Bodyslam och legdrop och publiken skriker ”Boring!”. Victory-roll och en rollup ger två innan han gör en enzuigiri. Spinebuster ger två för Roode. Roode sliter upp ett knogjärn men Kaz sparkar bort det och säger åt Brooks att ta in dem i ringen, medan han rullar upp Roode för två några gånger. Misslyckad spot då Roode ska finta ut Kaz ur ringen, men Kaz hamnar på andra repet istället. Missile-dropkick och båda ligger släckta. Kaz ska göra en springboard, men stoppas av Roode. Brooks lägger vapnet under ringen och Roode blir förbannad och står och gapar på henne. Kaz med en baseballslide och ett dyk över repen och ut ur ringen, men tyvärr missar kameran att få det från rätt vinkel. Kaz pussar henne innan han går in i ringen igen och öser på med högervingar innan han gör en springboard-elbow, eller som Tenay tvunget ska krångla till det: ”Jumping elbow after springing of the middle rope”. Roode missar en charge och åker på en slinghot-DDT. Är du säker på att du inte ska krångla till det med ”DDT after springing over the top rope”? Segment slutar med en bakvänd piledriver för två. Tenay säger att Brooks ”nästan” håller på Kaz. Kan det bli mer uppenbart? Inte ens om hon hade på sig en tröja med hans bild på hade varit mer uppenbart. Kaz med en X-Factor från hörnan för två. Kaz klättrar och missar en flygande legdrop och Roode avslutar med en Pay Off. **1/2 Brooks kan inte välja vem hon ska gå med, hon VILL gå med Kaz men är rädd för Roode så hon går med honom istället.

– Intervju med Jay Lethal. Han börjar babbla om Ricky Steamboat, Jake Roberts och George Steel innan Nash kommer in och säger att Lethal har honom att tacka för att han har kommit någon vart i förbundet, och som tack ska han lägga sig för Kurt då han har viktigare saker att oroa sig över än X-bältet. Skönt att TNA tar X-bältet på allvar numera.

– X-Divison-champ Kurt Angle vs. Jay Lethal.
Lock-up och Kurt ger sig på armen medan West skrattar och säger att Lethal hade bältet i enbart fyra dagar. Återigen visar TNA att de vill satsa på X-bältet och divisionens utmanare. Kurt med en hiptoss och West säger att Kurt är i en helt annan (högre) division än honom. Headlock och Lethal kontrar med en hiptoss och klättrar… och gör en flygande axehandle för två. Whip vänds och Lethal gör en Big Boot men fångas upp… och powerbombas in i ringstolpen. Backbreaker ger två. Uppercut och slag i hörnan och en suplex ger två. Kroppslås men Lethal kommer loss och åker på en tilt-a-whirl-backbreaker för två. Bodyslam och sparkar mot ryggen och därefter en strypning. Rejäl uppercut (eller snarare en ordinär uppercut som Lethal säljer väldigt bra) och en back-suplex (enligt Tenay en back-drop-slam) för två. Chinlock och dubbel clotheline och båda släcks. Lethal med clothelines innan han gör en headscissors och en enzuigiri för två. Kurt med en voltande german (Lethal voltar, inte Kurt) för två. Angleslam vänds till DDT för två. Lethal klättrar men stoppas och åker på en belly-to-belly från repen för två. Anglelock avbryts och Lethal rullar upp honom för två. German, german, german ger två. West säger att han sparkade ut av instinkt. Själv tror jag på bokningen. Lethal med sin Lethal Combination och elbow från repen för två. Kurts piledriver (sen när började han med det greppet?) vänds till en rollup för två innan han gör en german. Axelbanden åker ner vilket betyder att Angle är förbannad och hans Anglelock vänds till en rollup för tre. *** Bra match hela vägen trots att kommentatorerna gjorde vad de kunde för att begrava Lethal och hela divisionen. Ett gäng X-Division-jobbers springer in och gratulerar honom.

Eftersom det här är en specialutgåva av min recension (limiterad till endast 100.000.000.000.000 exemplar) följer det med spännande extramaterial, som består av en MSN-diskussion om den här matchen mellan mig och en kompis:

Leeloo: Jay Lethal är riktigt rolig.

Sebbe: Ja, och härmar Savage väldigt bra.

Leeloo: Jupp.

Leeloo: Smart att låta Jay vinna rent i allfall… då betyder x-div något igen.

Sebbe: Jo, men du minns väl Nashs intervju på galan?

Leeloo: Vaddå?

Sebbe: Intervju med Jay Lethal. Han börjar babbla om Ricky Steamboat, Jake Roberts och George Steel innan Nash kommer in och säger att Lethal har honom att tacka för att han har kommit någon vart i förbundet, och som tack ska han lägga sig för Kurt då han har viktigare saker att oroa sig över än X-bältet. Skönt att TNA tar X-bältet på allvar numera.

Leeloo: Jooo, men det var ju inte som att Kurtan la sig i matchen.

Sebbe: Du menar Nash?

Leeloo: Va?

Leeloo: Vem?

Sebbe: Så du menar att Kurt la sig i sin egen match?

Leeloo: Nej, det är det jag inte menar… jag menar att Jay slog honom och Kurtan la sig inte.

Sebbe: Va?

Sebbe: Jay slog väl inte Nash?

Leeloo: Nej, Kurtan.

Sebbe: Jo, men du skrev att Kurt inte la sig i. La sig i vadå?

Leeloo: Matchen mot Jay.

Leeloo: Jay vann rent mot Kurtan.

Sebbe: Men han MÖTTE ju Jay.

Leeloo: Ja…

Sebbe: Jo, jag vet. Så du menar att Kurt är bra för att han inte blandade sig i sin egen match?

Leeloo: Nej, att igegn annan blandade sig i matchen.

Sebbe: Aha, nu är jag med.

Leeloo: Jay vann en ren match och över Kurtan = cred till x-div brottare.

Sebbe: Okej, I shark.

Leeloo: Haha.

– Okej, inte mycket till extramaterial, men bättre än Scanbox i alla fall.

– Dustin Rhodes intervjuas och visar upp sin råtta, som han säger sig ta med till sin match ikväll. Dustin säger att Chris Harris ska dö. Vi ska alla den vägen vandra. Promo om fejden. Dustin säger att mörkret ska komma. Han är tydligen inte bara djurvän, han kan spå också.

– No DQ: Chris Harris vs. Dustin Rhodes.
Dustin har med sig sin råtta in i en bur. Harris dyker ut på honom (Dustin, inte råttan) med en gång men Dustin smiter in i ringen. Han åker på en backdrop och några slag och en indrämning i hörnan. Han backdroppas ut ut ringenoch Harris följer efter och gör en hotshot på staketet. In i ringen igen tar Dustin över och gör en lam Pedigree för två. Högervingar och en dålig Dustin Cutter för två. Är Dustins gimmick att han ska se trött och gammal ut och göra alla grepp halvdana gör han ett bra jobb. Han klättrar men slammas ner och Harris tar över matchen. Bulldog (eller ”faceplant-bulldog” som Tenay ska försvåra det till) men Dustin gör en neckbreaker of sorts innan han tar sin påk. Earl Hebner säger att han inte får använda den (riskerar han att diskas i en No DQ-match? Vänta, Russo är i TNA, ursäkta) så han distraheras så Harris rullar upp honom för tre. Med Russo vid rodret hade jag inte blivit förvånad om han hade bokat in en run-in av råttan. DUD Dustin bladar och sätts fast med handklovar i ringstolpen utanför ringen. Harris svingar med en stol men Dustin sparkar honom i magen och kommer loss, och lägger råttan på Harris mage. Med tanke på Dustins fysik och ointressanta brottning skulle det vara roligare om TNA slet in Jake Roberts så att råttan kunde möta Damian. Hade blivit en bättre match än Dustin vs. Whoever.

– Intervju med Christian Cage. Tomko och AJ Styles står bakom och ser farliga ut. Cage behöver inte bevisa att han är bäst eftersom han helt enkelt är det. Tydligen har han lärt sig argumentationsteknik av några användare på forumet. Han säger sig inte ha blivit pinnad sedan han kom till TNA… efter åtta års oavbrutet jobbande till Steve Blackman och Test i WWE. Okej, det där sista lade jag till själv. Han säger att Styles och Tomko slipper hjälpa honom ikväll utan behöver bara tänka på sin egen match.

– Tagteam Gauntlet.
Vi har tio teams (det är tjugo personer, för er som bor i Malmö) och när två teams återstår kommer deras partners att komma in för en regelrätt tag-match. Namnet inom parentes är hans partner. Styles (Tomko) och Christopher Daniels (Elix Skipper) börjar. Styles missar en dropkick men träffar en på andra försöket och matar på med sparkar innan Daniels gör en snurrande powerbomb. #3 är Homicide (Hernandez) kommer in och gör ett bakåtkast på Daniels. Belly-to-belly på Styles. #4 är Chris Sabin (Alex Shelley) och ger sig på¨Daniels och gör en ögonpetning på allihop innan han gör en corner-clotheline på Homicide. #5 är Havoc (Raven). Rana på Daniels och armbreaker och powerbomb på Styles innan Petey Williams (Sojnay Dutt) kommer in som #6. Daniels backdroppar ut Homicide som elimineras. Petey gör en Destroyer på Havoc, vilket signalerar att han snart kommer att elimineras. Han poserar för publiken och vänder ryggen till alla brottarna i ringen, vilket inte är en helt vattentät plan i ett stök. Daniels hoppar på honom och gör en eeeeevil ögonpetning. Styles dumpar Sabin. #7 är Devon Dudley (guess who). Spinebuster på Styles och clotheline på Daniels innan Jimmy Rave (Lance Hoyt) kommer in som #8. Har aldrig sett honom förr vad jag vet. Snygg headscissors till armbreaker. Bubba är #9. Han sparkar ner Daniels som en loppa innan Devon dumpar Havoc. Styles choppar Bubba och #10 är Raven. Eftersom TNA bokar MAINSTREAM~ just nu borde de boka Malcolm McDowell som Ravens manager och ledare för Serotonin för att göra Raven intressant för första gången sedan istiden. Det sorgliga är att ingen under 30 vet vad jag menar med den referensen. En sekund senare åker Raven ut. West säger att Serotonin inte har en chans längre. Trodde jag inte ens innan matchen. Shark Boy (Eric Young) är elfte brottaren in, men lyckas till Jockes förtret inte få matchen från DUD till ****1/2. Han dumpas omgående. Sonjay Dutt är #12 medan Rave och Petey Williams dumpas av Dudleys. Dubbelteam mot Dutt. Alla gör avslutare på alla innan Styles släcker Bubba och #13 är Beer Gut James (Kip James). Bubba choppar Dutt och Hernandez är #14. Han tacklar ner några jobbers innan Dutt gör en sunset-flip… i ett stök. Fråga Randy Savage hur väl det går att försöka pinna någon i ett stök. Hernandez kastar honom som en vante innan han clothelinar ner Styles. #15 är Tomko. Eftersom Pacman Jones och Killings är heels (eller är de tweeners som Russo vill att alla ska vara?) måste ett faceteam vinna, men det finns inga trovärdiga. Dudleys gör en Shawn/Diesel och båda dumpas. Tomko och Hernandez stirrar på varandra och Tenay får det att låta som Hogan-Andre. #16 är Elix Skipper, som kommer in med Senshi vid ringhörnan. Triple X försöker dumpa Tomko, som klarar sig. #17 är Alex Shelley. Är hans frisyr planerad att se ut så? Ärligt? Beer Gut James dumpas och exakt ingen sörjer. Förutom BG James. #18 är Lance Hoyt som dumpar Skipper utan problem. Kip James är #19 och ger sig på allt som rör sig. Han har i alla fall normala kläder på sig ikväll och dumpar Dutt ganska enkelt. #20 är Eric Young. Han gör en headlock på Shelley innan han gör en på Hoyt. Han släpper honom och gör headlocken på Kip James, som suplexar sig loss. Mycket headlocks. Tomko och Hernandez slåss och Hernandez dumpas. Young kommer bakifrån och dumpar Tomko i en överraskande spot. James dumpar Hoyt. James och Daniels dumpar varandra och de tre sista är Young, Styles och Shelley. Young ger sig på båda två med gott resultat innan han nästan dumpar Styles. Fulingarna slänger ut Young (hans strategi med 200 headlocks visade sig vara en dålig idé) och in kommer Tomko och Sabin och det är dags för en vanlig match. **

– AJ Styles & Tomko vs. Motor City Machine Guns.
Vinnarna får en titelmatch. Det är inte mer än rätt att de behöver kvalificera sig för en titelmatch, för Killings och Pacman Jones tvingades vinna över… nevermind. MCMG dubbelteamar Tomko för två. Mitt gratistips till Shelley och Sabin: Om motståndaren hoppar ur pinfallet efter en halv nanosekund är det kanske bättre att försöka göra fler grepp än att bara täcka honom igen? Styles taggas in och missar en charge men gör en bakvänd DDT på Shelley. Clothelines på Sabin och ett försök att ge honom en rejäl förkylning genom att vifta med foten framför honom. Julgransplundring och Styles gör sin Pelé-spark och en rollup för vinst. *1/2 Ett ganska intensivt stök, men då den innehöll ett helt gäng meningslösa brottare kändes den mer som en uppvisning av halvjobbers än en PPV-match.

– Intervju med Samoa Joe och clips av fejden. Är inget fel i att förlora eller att åka på stryk, men det är svårt att ställa sig bakom Joe när han beter sig som en idiot och går på saker inte ens Sting hade gjort.

– Samoa Joe vs. Christian Cage.
Joe ger sig på Cage direkt och pucklar på honom. Hög leg-lariat och några sparkar mot bröstet innan han gör en corner-elbow och en hög spark mot huvudet. Han skrapar undersidan av skon mot Cages ansikte innan han svingar in honom i staketet. Cage åker in i staketet och i trappan innan de hamnar i ringen igen. Cage med en chop innan han missar en dropkick och åker på en chop och en spark. Kneedrop ger två. Tenay säger att detta har varit en ”great PPV”. Måste vara något i vattnet. Cage hoppar och åker på en fin spark, innan Joe dyker ut mellan repen på honom. De hamnar i ringen igen där Cage sparkar in repet mellan benen på Joe och gör en hotshot. Leg-lariat som West kallar en dropkick. Chinlock. Duellerande chants. Joe kommer loss men armbågas ner för två. Chinlock igen. Joe reser sig upp och lägger sig på rygg för att komma loss. Tenay säger att han väger 300 pounds, men det tror jag inte ett ögonblick på. Cage med en strypning vid repen och avskrap av skorna på hans ansikte. Är det Dustins råtta som skitit ner hela ingången? Joe med en spinebuster och båda släcks. En DVD för två. Drope-toe-hold från Cage som ställer sig på sin motståndare för att visa vilken fuling han är, men Joe kontrar med en atomic-drop, hög spark och en splash för två. Unprettier vänds men Cage lyckas drämma ner Joe med ryggen före i marken innan han klättrar… frogsplash missar och Joe powerbombar honom för två. STF(U). Hans egna axlar är nere så han släpper upp honom. Snap-powerslam ger två för Joe. Tenay har vänligheten att påminna om att Cage fortfarande lever. Okej att matchen kunde varit bättre, men det var väl att ta i? Cage med en sorts Curtain Call från repen för två. Unprettier misslyckas och Joe får in en strypning men Cage kommer till repen, men Joe vägrar släppa honom så domaren drar honom i håret. Joe blir förbannad och gör en ny strypning och återigen drar domaren honom i håret så han gör en samoan-drop på honom. Musclebuster men domaren är borta, och vakterna springer in (en kille i taget, som i en gammal ninjafilm) och får stryk. Ganska dåliga vakter om det räcker med att peta på dem för att de ska tvärdö. Lethal, Dutt och Petey kommer in och åker på stryk. Och det var nödvändigt att låta X-mästaren komma in och se ut som en fjolla för att…? Jim Cornette kommer in med Matt Morgan och får bort Joe från Cage, men Cornette vill inte att de ska bråka. **1/2 Bra sätt att boka Joe som en förbannad galning, men de borde ha gjort detta mot Angle istället.

– Intervju med Angle, som kallar Lethal för ”shit” och Nash säger åt honom att lugna sig och säger att han fortfarande har Abyss kvar. Kurt säger att Abyss måste döda honom för att ta bältet. Nash säger att han borde lyssna på vad han säger men Kurt ber honom dra åt varmare breddgrader. Wow, Bound For Glory: Angle vs. Nash!

– 14 oktober ska Impact börja hålla på i TVÅ timmar i veckan istället för en.

– Intervju med Killings och Pacman Jones. De chockerade inte bara världen utan hela universum. Bara TNA kan ge ett bälte till en person som varken kan eller får brottas. Detta påminner om det förra förbundet Russo bokade, WC-nånting. vad hände med det förresten?

– Clips av Angles matcher ikväll. West säger att Lethal vägrade pinnas. Så likheterna med Savage slutar inte med kläderna och agerandet?

– TNA World-champ Kurt Angle vs. Abyss.
Många tror att Kurts första match i TNA var mot Samoa Joe, men den var i själva verket mot Abyss på Impact en tid före matchen mot Joe. Hebner drar reglerna för matchen för att den ska anses viktig. Reglerna är som följer: Håll ringside tomt på folk så att han kan springa ut till en väntande bil om han skulle få för sig att ”döma kreativt”. Lock-up. Angle går bakom Abyss och försöker koppla grepp, men åker på en… tja, Abyss juckar sig loss. Headlock från Angle men Abyss kontrar med en tackling och Kurt tar en timeout utanför ringen. Han kommer tillbaka och sätts upp i ringhörnan och Abyss klappar honom på huvudet. Kurt blir förbannad och slår tillbaka men Abyss säljer det inte utan grabbar tag i hans trikå, och när Kurt försöker springa kommer han ingenstans. Jepp, nu bokar de sin viktigaste match som en Gråben-cartoon. Abyss med en flapjack och en clotheline och Angler hamnar utanför ringen medan världens fulaste skratt utbryter hos någon i publiken. Angles ansikte hamnar i närkontakt med trappan. Whip in i staketet innan de hamnar i ringen igen, där Abyss matar på med högervingar i hörnan. Running powerslam misslyckas och Kurt ger sig på benet en stund för att lättare kunna få honom att ge upp till en Anglelock. En miljon sparkar och ett benlås. Han släpper upp honom och Abyss kommer igen med chops men åker på ett slag mot benet igen. Benlås igen. Tenay tycker att detta är groteskt. Något JAG personligen tycker är groteskt är att TNA bokar Angle som en wrestler som är elak mot sin fru och barn. Det är det här med timingen. Abyss försöker stå men slås ner igen. Han lyckas ta sig loss men Kurt ger sig inte utan återgår direkt till benet tills han slås ner med en clotheline. Avalanche (men han säljer sin benskada) träffar på första försöket men inte på andra, innan han gör en spinebuster för två. Angle missar en charge och åker på en Shock Treatment för två. Chokeslam vänds till en rollup för två. En fet kärring längst fram med grön tröja räcker upp två fingrar för att underlätta Earls jobb, om han är osäker på om det var två eller tre. Kurt med slag och en german. Angleslam ger två. Klart det inte är slut där. Har ju inte haft åtta run-ins, domarsläckning och bältesslag ännu. Anglelock men Abyss kommer loss och gör en chokeslam för två. Jag är djupt besviken på den tjocka kärringen som inte visar upp två fingrar. Nu blir jag osäker på om det var två eller tre. Kurt fäller Abyss och klättrar för en tjusig moonsault som höjer matchbetyget med en miljon stjärnor. Jag är osäker om han täckte honom för två eller tre, för den slarviga kameramannen zoomar inte in kärringen i grön tröja. Kurt tar av Abyss stövel. Tydligen har han glömt Wrestlemania 20. Kurt klättrar och dyker… men fångas upp i en chokeslam, men han kommer loss men åker på en Black Hole Slam för två. Tombstone vänds till Anglelock för vinst. ** Medelmåttigt mainevent som jag faktiskt blev lite besviken på. För mycket jobbande på benet, men eftersom det byggde upp till slutet förstår jag det. Tyvärr blev det en tråkig – om en logisk – match. James Mitchell dyker upp på Titan Tron och distraherar Abyss, och hans nya monster kommer in genom ringen och drar ner honom.

SLUTSATS: Kvällens toppnotering på *** är inget att skryta med och överlag var detta en ganska platt tillställning. Inte dålig, men platt. Dustin Rhodes orkar jag för första gången i mitt liv inte se och Killings och Pacman Jones som Tag-champs köper jag inte. Inte minst för att Pacman inte ens får brottas. Okej mainevent, om den hade varit på Impact. Man förväntar sig lite mer när det är PPV, och det lyckades de tyvärr inte leverera.

Matchgenomsnitt: 1,8

Rekommenderas inte.

(Den här recensionen skrevs 2007-09-10.)

Kategorier:Allt, TNA Impact (PPV)
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: