Hem > WWE-TV blandat (förshower etc) > The Main Event III (1990-02-23) (WWEN)

The Main Event III (1990-02-23) (WWEN)

The Main Event III (1990-02-23) (WWEN)

– Vince McMahon & Jesse Ventura kommenterar.

– Hela showen byggdes kring boxaren Buster Douglas, som är andredomare under Hogan-Savage. Från början var det tänkt att vara Mike Tyson, men han förlorade otroligt nog (enligt experterna) till Buster och då ville WWE ha honom på showen istället. Minns när de pratade om detta på STW och Bruce sa att alla var hela tiden inställda på att Tyson skulle vinna tämligen enkelt så höjdarna i WWF blev ganska förvånade när så inte var fallet.

– Både Hogan och Savage med promos innan och efter matchen. Warrior rabblar sin vanliga obegripliga sörja medan Hogan mest låter ”man, dude, man, man, brother, dude, BA-BOOM!”.

1. WWF World-champ Hulk Hogan vs. Randy Savage.
Titelmatch. Buster agerar andredomare och Dave Hebner är ”riktig” domare. Sherri är med Savage in men bannas från ringside av Buster efter att ha fuskat en gång för mycket. Hogan och Savage gör sin vanliga match.
Hebner däckas och Hogan legdroppar Savage innan Buster kutar in och räknar ut honom efter 9:54. Savage tjafsar förstås så Buster nitar honom, men de misstimar spotten och gör om den och Savage bumpar. Aldrig varit ett fan av denna, jag är noll intresserad av idrott och har ingen som helst relation till Buster Douglas och såg honom bara som random störningsmoment under showen. Men tittarna gillade det, hela tjugo miljoner (!) dudes och dudettes satt fastklistrade framför TVn och såg detta live. Vinnare: Hulk Hogan. **

– Dino Bravo och hans crew är redo.

2. IC-champ Ultimate Warrior vs. Dino Bravo.
Titelmatch. Jimmy Hart och Earthquake är med in. Ganska kort match som tur är. Warrior drar byxorna av Jimmy Hart i en comedy-spot. Quake hjälper Bravo ta över matchen men Warrior lyckas – SÅKLART MOT ALLA ODDS – vinna med några tacklingar och en splash efter 4:10. Heel-beatdown på Warrior efteråt men Hogan räddar, men Warrior är inte tacksam eftersom han hade klarat biffen utan hans hjälp. Lite tjafs mellan dem för att hypa Mania. Vinnare: Ultimate Warrior. *

– Efteråt blir det mer hype för Hulk vs. Warrior på Mania innan Buster Douglas noterar att han och Hogan ska ut ikväll och dricka… mjölk.

SLUTSATS: Matchmässigt var det inget vidare men Hogan-Savage får ändå ses som något väldigt stort med Buster Douglas som extradomare.

Tummen i mitten.

(Den här recensionen skrevs 2020-08-31.)

  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: