Hem > WWE Velocity > Velocity 2002-05-25

Velocity 2002-05-25

Velocity 2002-05-25

– Bandat 2002-05-21.

– WWEN har slängt upp åtta avsnitt så jag tänkte passa på att beta av första och förhoppningsvis gillar jag det så jag fortsätter.

– Detta var SDLs sekundära show (precis som Heat var RAWs) där CW-brottare fick skina men som mer och mer blev en plats tryout-matcher och brottare som inte bokades på de riktiga showerna.

– Michael Cole & Al Snow kommenterar.

1. Tajiri vs. Billy Kidman. (2002-05-21)
Börjar lite trevande, och rent ut sagt segt, men tar sig rejält och resultatet blev en underhållande match. Cole är riktigt underhållande att lyssna på, han låter som en riktig människa istället för en klichérobot som han skulle komma att bli senare och är än idag. Han hypar Confidential om Montreal efter showen, och Snow säger väldigt passivt aggressivt att det ska bli roligt att höra Shawns version eftersom ”vi redan hört Brets igen och igen och igen och igen”. Tajiri bearbetar vänster axel Kidman bumpar in i hörnan med axeln före men istället för att stanna där flyger han ut ur hörnan i en tjusig spot. Tajiri missar moonsault och Torrie kommer in (hon är Tajiris ex i kayfabe) och distraherar så Kidman kan avsluta med BK-bomb efter 11:17. Bra match men rätt tråkig finish. Vinnare: Kidman. ***

– Från SDL: Kurt Angle har precis tvångsrakats och använder peruk som han själv hävdar är är riktigt hår som vuxit ut med en riktigt bra variant av Rogaine. Maven kommer in och gör narr av honom, fight uppstår och Kurt german-suplexar honom. Edge hoppade på Kurt efteråt för att sätta upp en tag-match senare på showen (med Christian som Kurts tag-partner) som slutade med att Maven rullade upp Christian för vinst. Verkar vara en bra match.

2. Hardcore Holly vs. Val Venis. (2002-05-21)
Venis missar Money Shot och Holly dropkickar honom för tre efter 4:24. Bara en match. Vinnare: Hardcore Holly. *

– Från SDL: Hulk Hogan annonserar sin pensionering efter att precis förlorat bältet till Undertaker. Men Vince McMahon dundrar in och tänker stämma honom för kontraktsbrott om han inte brottas under resterande tiden av sitt kontrakt. Eller kanske locka Nick att köra amatörrally, det är också ett sätt att skinna honom på stålar. Hogan sopar till Hogan. Undertaker attackerar Hogan som gör comeback. Det blev bara två matcher mellan Hogan och UT efter detta, och båda gick på houseshows. Kanske lika bra det, Judgment Day-matchen var bedrövlig, säkert både för att ingen av dem var någon vidare worker vid den tiden (speciellt inte Hogan) och även för att de inte verkar vara speciellt bra vänner privat.

UT var väldigt diplomatisk på Last Ride där han sa att han och Hogan inte direkt umgåtts och att de heller inte skickar julkort till varandra. Mellan raderna tolkade jag det som att de inte gillar varandra alls, vilket troligen hade sin början på Survivor Series 1991 där Hogan påstod att han skadade nacken där UT gjorde sin Tombstone felaktigt. Under flera år trodde UT det förehöll sig så tills han såg en repris av matchen där det syns klart och tydligt att Hogans huvud inte ens var nära golvet. (Detta berättar UT i detalj i Last Ride.)

3. Bra And Panties: WWE Womens-champ Trish Stratus vs. Stacy Keibler. (2002-05-21)
Titelmatch. När Cole och Snow pratade om matchen tidigare ikväll undrade Cole vem Snow trodde skulle vinna, varpå Al utbrast ”Who wins? WHO CARES?!” för att öka på sunkigheten. Välkommen till 2002. B&P-matcher var varken underhållande då eller nu, men här vi i alla fall en storyline eftersom Vince bokat sin assistent (blinkblink) Stacy i en titelmatch där hon slipper brottas och därför lättare har att vinna matchen. Men planen går inget vidare eftersom Trish sliter av hennes tights och behå för vinst efter 1:54. Lagom längd åtminstone. Chick-kick däckar Stacy som the prick over the eye. Vinnare: Trish. NR

SLUTSATS: Trevlig show, med recaps från SDL som jag nog aldrig har sett. Tajiri-Kidman var bra men de andra två matcherna var inget vidare. SDL-klippen gillade jag men mest för att det var nyhetens behag för mig och jag inte visste hur de skulle utvecklas.

(Den här recensionen skrevs 2020-09-23.)

Kategorier:WWE Velocity
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: