Hem > WWE SDL 2020 > SDL 2020-09-25

SDL 2020-09-25

SDL 2020-09-25

– Michael Cole & Corey Graves kommenterar.

– Graves är MC för ett segment med alla tre i IC-titelmatchen på Clash som går ut på att hänga upp de båda IC-bältena (både Jeffs aktuella och Samis gamla) för att hypa titelmatchen. Kändes ovanligt skitnödigt, till och med för att vara WWE, att marknadsföra ett segment som går ut på att HÄNGA UPP ETT BÄLTE I TAKET. En kontraktsignering kändes onödig (som den nästan alltid gör) så de behövde en hook (ursäkta) för att dra folk till ikväll. Inte helt otippat blir det bråk så Adam Pearce bokar in AJ Styles i Jeff vs. Sami för att ge oss en tremanna här och nu:

– IC-champ Jeff Hardy vs. Sami Zayn vs. AJ Styles.
Nontitle och första fallet gäller. Sedvanligt tremanna. Styles går för en Phenomenal Forearm på Sami men han duckar så Jeff träffas istället och Sami dumpar Styles innan han pinnar Jeff efter 9:10 i världens tröttaste bokning. Blah. Matchen på Clash blir säkert hur bra som helst men detta segmentet/matchen gjorde inget för att öka det intresset. Styles attackerar båda med en stege efteråt och sliter ner bältena igen för att nollställa världsordningen. Vinnare: Sami Zayn. **

– Kayla intervjuar Otis (med Tucker) som tänker behålla MITB-väskan eftersom han ändå inte litar på Miz advokater. Tjafs uppstår i det här segmentet fullt av ”fängslande dramatik”.

– Bayley med en in-ring-promo om att hon är redo för Nikki Cross på Clash och att Sasha Banks inte utgör något hot mot henne.

2. Gran Metalik vs. Shinsuke Nakamura.
Kalisto, Lince Dorado och Cesaro är med in. Bara en match mellan två av deltagarna i en tag-match på den kommande PPVn i samma bokning de gör VARJE månad. Metalik får skina med en bra tope och springboard-senton men Naka gör comeback med ett knä och exploder innan Kinshasa avslutar efter 4:20. Cesaro däckar Lince efteråt utan att Kalisto ens gör en ansats att rädda, vilket gör hans LHP-kollegor sura. Kalistos heelturn fortsätter jäsa. Vinnare: Shinsuke Nakamura. *

– Väldigt bra video för Jay Uso vs. Roman Reigns på Clash med efterföljande in-ring-promo av Jay som minsann såg hur Romans leende stelnade förra veckan när han vände bort blicken. Han kräver därför in Roman i ringen HÄR OCH NU men Paul Heyman noterar att det kommer ske ikväll men på Romans villkor, så Jay får sitta lugnt i båten och vänta. Jay surnar till och gormar lite till.

3. Matt Riddle vs. King Corbin.
Som allt annat ikväll bara en match. Flowing Bro träffar knän och End of Days avslutar efter 8.15. Riddle intervjuas efteråt och noterar att ”losing sucks” men att han fortsätter kämpa tills showen blir The Bro Show. Lycka till. Det var den babyfacen det. Vinnare: King Corbin. *

4. Lacey Evans vs. Alexa Bliss.
Inte mycket till match. Efter tre minuter hör vi Fiends skratt vilket distraherar Bliss, och sju minuter in får vi ett rött sken som gör att Bliss snedtänder och vevar loss för DQ efter 7:38. Sister Abigail (inklusive puss i pannan i dessa Corona-tider) vid ringside efteråt. Vinnare via DQ: Lacey Evans. 1/4*

– Roman och Heyman in för att konfrontera Jay. (Det ska tilläggas att Bliss glor elakt på Roman när hon går ut samtidigt som han är på väg in.) Roman hade gladeligen gett Jey bältet men eftersom han inser att han inte skulle klara pressen som champ kommer han göra sitt yttersta för att behålla det. Jay gormar och går ut, men blir påhoppad och sänkt av en SMP för att avsluta showen. Bra avslut, jag är inte Usos största fan men här har de ett gyllene tillfälle att åtminstone några månader framöver ha en stor babyface i Jay. Jag säger inte att de ska ge honom bältet på Clash (det vore tvärtom idiotiskt eftersom Roman är otroligt het som heel) men låta honom vara nära att vinna några gånger innan Heyman fuskar så Roman med nöd och näppe kan behålla det.

– Cardet till Clash:

– Drew McIntyre vs. Randy Orton om WWE-bältet. Troligen slängs Keith Lee in här för en tremanna. Oavsett blir det nog en skaplig match, jag är absolut inte såld på matchtypen men alla inblandade kan leverera om de är på det humöret.

– Asuka vs. Zelina Vega om RAW-bältet. Blir nog inget vidare och jag hoppas på snabb vinst för Asuka.

– Roman Reigns vs. Jey Uso om U-bältet. Ny parning i alla fall. Blir nog bra.

– Bayley vs. Nikki Cross om SDL-bältet. Har en känsla av att denna blir riktigt bra, men jag brukar ha fel.

– Shinsuke Nakamura & Cesaro vs. två av LHP om SDLs Tag-bälten. Blir nog en bra match.

– Shayna Baszler & Nia Jax vs. Liv Morgan & Ruby Riott om RAWs Tag-bälten. Känns som utfyllnad.

– Jeff Hardy vs. Sami Zayn vs. AJ Styles i stegmatch om IC-bältet blir nog den vanliga underhållande spotfesten ingen minns så fort den är över.

– Street Profits vs. Andrade & Angel Garza om RAWs Tag-bälten i en sönderbokad parning jag inte har det minsta intresse av att se, även om den säkert blir bra. De bygger nog vidare på heelsens splittring här.

– Bobby Lashley vs. Apollo Crews om US-bältet. Känns som bara en match i högen för att fylla ut cardet. Blir nog okej.

SLUTSATS: Sedvanlig hypeshow för en PPV.

(Den här recensionen skrevs 2020-09-27.)

Kategorier:WWE SDL 2020
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: