Hem > ROH > ROH #473 (2020-10-09)

ROH #473 (2020-10-09)

ROH #473 (2020-10-09)

– Ian Riccaboni & Caprice Coleman kommenterar. Sen jag insåg att Riccaboni låter som Troy McClure kunde jag knappt tänka på annat. Något som – lite mer seriöst menat – gör att jag har svårt att engagera mig är frånvaron av publikljud. AEW har en liten nätt livepublik på plats och WWE kör med Thunderdome så det blir lite liv i lokalen och även om det naturligtvis inte är lika bra ”som vanligt” är det åtminstone bättre än att enbart kommentatorerna och brottarna själva hörs. Thunderdome gör dessutom att det rör sig i bakgrunden, detta är bara ett stort hav av tomhet.

1. ROH Pure Title Tournament, kvartsfinal: Jay Lethal vs. Dave Finlay.
Okej match men jag kom inte in i den av ovannämnda skäl. Ingen av dem är tillräckligt intressant att utan publik kunna underhålla även om det är två bra workers. Jay missar Randy Savage-elbow men avslutar strax efter med Lethal Injection efter 11:39 (14:58). Vinnare och vidare till semi: Jay Lethal. **

– ”The Horror King” Vincent drar en promo men blir påhoppad av Matt Taven i ett segment jag har noll och ingen som helst relation till men de verkar arga på varandra.

2. ROH Pure Title Tournament, kvartsfinal: Matt Sydal vs. Jonathan Gresham.
Ännu en match som är svår att engagera sig i. I alla fall för mig. Bra arbete dock. De byter rollups och Gresham går för ett slag men Sydal hinner före med en spark i en fin spot. Gresham knycklar in honom i en surfbräda men släpper ner Sydal och gör en sorts anklelock för tapout efter 10:57 (13:27). Vinnare: Jonathan Gresham. **

– Nästa vecka: PJ Black vs. Josh Woods och Fred Yehi vs. Tracy Williams i kvartsfinaler.

SLUTSATS: Observers ROH-recensent Skylar Russell kallade detta det bästa avsnittet sedan comebacken så jag antar att det är mig det är fel på som mest tyckte det var ett utdraget avsnitt som inte engagerade det minsta. Jag skyller helt på avsaknaden av publik. Det är kanske synd att ”straffa” brottarna för detta eftersom de gör vad de kan för att underhålla men sorry, en helt tyst lokal gör det svårt för mig. Som det känns nu kommer jag slutföra turneringen men sen lägger jag nog ner ROH tills vidare.

(Den här recensionen skrevs 2020-10-14.)

Kategorier:ROH
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: