Hem > NUK TV 2020 > NXT UK – Best of!

NXT UK – Best of!

NXT UK – Best of!

För nästan exakt år sedan slutade jag recensera NUK. Inte för att jag inte gillade produkten, snarare tvärtom, men eftersom AEW startade Dynamite och NXT dubblade sin TV-tid fanns det helt enkelt inte tid för hur mycket fast wrestling på schemat som helst, ens för mig. Showen i sig tyckte jag var bra och hade fortsatt om det inte vore för att det blev övermäktigt med fem TV-shower i veckan samt åtminstone en PPV i månaden (dessutom vill jag ju hålla på med äldre WWE vilket är min passion).

Min gode vän Patrik har sett NUK sen starten och brukar uppdatera mig om showen och ge rekommendationer om matcher han tycker jag bör se. Dock blir det i stort sett aldrig av att jag sätter mig ner och ser en (1) match bara sådär och istället rinner det ut i sanden även om det är en match jag känner jag vill se och förmodligen också kommer uppskatta väldigt mycket.

Jag fick nyligen en helt crazy idé; Patrik gick med på att tipsa om matcher jag bör se på NUK och så drar jag igenom dem och recenserar dem månadsvis. På det viset får jag allt det göttiga men slipper all utfyllnad. Dessutom är det win-win för mig; Läser du mina recensioner för att få tips på bra matcher och blir helnöjd tar jag gärna åt mig äran och skulle du tycka någon av matcherna är rent skräp hänvisar jag med vändande post till Patrik som var den som rekommenderade den.

Kategorier:NUK TV 2020
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: