Hem > WWE SDL 2020 > SDL 2020-10-30

SDL 2020-10-30

SDL 2020-10-30

– Rättelse: Dave och Bryan noterade på WOR i veckan att WWE hade råkat lägga in Tucker på SDLs roster, men de rättade sig själva så därmed är Tucker är kvar på RAW. Trots att han fejdar med Otis på SDL. Är ju ändå sjukt slumpartat att vi snart har Survivor Series, du vet ENDA KVÄLLEN PÅ HELA ÅRET där folk från olika brand kan mötas.

– Michael Cole & Corey Graves kommenterar.

– Jey Uso, Roman Reigns och Paul Heyman i ringen. Jey vägrar erkänna att han gav upp på HIAC, utan sa orden för att Roman gav sig på hans bror. Så tekniskt sett gav du upp, ditt nöt! Älskar att Roman pratar lågt ala Jake Roberts medan Jey skriker och överspelar till tusen. Roman garanterar att Jey kommer acceptera honom som familjens överhuvud innan kvällen är över. Bra segment som hade varit dubbelt så bra utan Jeys överspel.

1. Kvalificeringsmatch: Kevin Owens vs. Dolph Ziggler.
Robert Roode är med in men blir utslängd av domaren när han fuskar. Stabil match, kanske mest för att den är först men kanske även annars. Cole klargör att Survivor Series är enda kvällen på hela året folk från olika brand möts. Förutom alla andra kvällar där det också görs förstås. Dolph möter en pop-up-powerbomb med en Fameasser för två i en snygg spot innan de fortsätter blockera varandras spots innan Owens vinner med en Stunner efter 7:38. Vinnare: Kevin Owens. **

– Backstage: Bianca Belair, Natalya och Billie Kay tjafsar om vem som förtjänar att vara på SDLs damlag på Survivor Series. Japp, de går från att tjafsa med varandra på RAW till att tjafsa på SDL, den här draften är rent guld. Adam Pearce bokar dem i en kvalificeringsmatch HÄR OCH… eh alldeles strax. Lite lustig syn att se dessa fyra stå axel mot axel mot varandra och prata som om det vore det naturligaste i världen. Fast såklart bra i C19-tider.

– En drös kändisar har klätt ut sig till wrestlers på Halloween. Marop Lopez valde att gå som Ric Flair vilket är passande för de är tydligen slemhögar mot det täcka könet båda två.

– Apropå slemhögar mot det täcka könet: Graves intervjuar Lars Sullivan i ringen. Lars blev mobbad som barn och blev kallad freak så därför är han som han är. Jag vet inte, ska vi känna sympati eller avsky?

2. Kvalificeringsmatch: Bianca Belair vs. Natalya vs. Billie Kay.
Första fallet gäller. Åh, goody. Allt med Kay missar. Inte mycket ser bra ut och Bianca fintar big boot och avslutar Kay med KOD efter 4:14. Vinnare: Bianca Belair. 1/4*

– Murphy och Aalyah i ringen. Sorry, jag orkar inte recappa detta eftersom jag finner hela storyn ointressant. Rey Mysterio, Dominik och Seth Rollins kommer in och Dom hoppar på Murphy men Aalyah sidar sig med Murphy eftersom hon älskar honom. Fortsättning följer tyvärr.

3. SDL Tag-champs Street Profits vs. Shinsuke Nakamura & Cesaro.
Nontitle. Lite intressant att både Montez Ford och Cesaro tydligen väger 232 lbs, jag har alltid sett Cesaro som betydligt större än Ford både på höjden och bredden. Skaplig match. Cole hypar Profits vs. Kofi & Woods på Survivor Series men jag har svårt att känna engagemang för en match där exakt inget (förutom en töntig skryträttighet som ändå är glömd dagen efter) är på spel och allt bara rullar vidare som vanligt oavsett resultatet i den matchen. Ford gör en tjusig tope innan han blir face-in-peril. Cesaro dumpar honom i Thunderdome (herregud vad lökigt det låter). Tag till Angelo Dawkins som rensar och Profits avslutar Nakamura med superplex/frogsplash-kombo efter 5:48. Vinnare: Street Profits. **

– Promo med Sami Zayn som möter Bobby Lashley på Survivor Series.

– Sasha Banks och Bayley tjafsar i ringen för att sätta upp en returmatch nästa vecka.

4. Kvalificeringsmatch: Daniel Bryan vs. Jey Uso.
Bara en match. Känns inte som att de har några planer för Bryan sedan hans ljumna comeback förra veckan. Tre minuter in i matchen glider Roman & Heyman in. Bryan sätter corner-dropkicks men Jey möter en andra med en Superkick, ytterligare en Superkick sätts innan Jey avslutar rent med en flying big splash efter 6:27. Efteråt accepterar Jey, betydligt mer nedtonat än tidigare ikväll, Roman som familjens hövding och attackerar Bryan i vad som ser ut att vara en heelturn. Han gör Superkick och flying big splash igen innan han lägger Bryan på ett bord och utför en flying big splash på det innan showen slutar. Å ena sidan var Jey vs. Roman väldigt bra men nu har de avverkat två PPVs och jag tror knappast det hade blivit en tredje ändå. Kanske lika bra att vända Jey heel i det läget. Vinnare: Jey Uso. *1/2

– Nästa vecka: Sasha vs. Bayley.

SLUTSATS: Lättsett avsnitt. Läste i senaste WON att HHH haft ett finger med i spelet under de två förra avsnitten, och det verkar som om det fortsatt här eftersom jag tycker showen är bättre bokad än vanligt.

(Den här recensionen skrevs 2020-10-31.)

Kategorier:WWE SDL 2020
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: