Hem > WWE SDL 2020 > SDL 2020-11-20

SDL 2020-11-20

SDL 2020-11-20

– Michael Cole & Corey Graves kommenterar.

– Backstage: Street Profits och Big E med den vanliga ”comedyn” där Big E denna veckan är utklädd till Undertaker. Skulle inte hans splitt från New Day resultera i en mer seriös framtoning?

– Vi inleder själva showen med den trötta bokningen att några börjar med en promo innan andra brottare kommer in helt random för att sätta upp en åttamanna-tag:

1. Street Profits, Kofi Kingston & Xavier Woods vs. Sami Zayn, Dolph Ziggler, Robert Roode & King Corbin.
Brandsplit var det ja, lika bestående och hållbar som ett paraply i papp. Storyn är att KofiWood kommer överens med Profits men att Kofi råkar stöta till Montez Ford av misstag för att hetta upp deras ganska svala match på Survivor Series. Om det vore precis i början av min wrestlingtittarkarriär (kan man ha karriär som bloggare kan man ha detta som karriär) vore jag nog sjukt hypad men nu är jag så härdad att jag vet att oavsett hur matchen går är det back to basics igen dagen efter och sen är PPV-matchen redan glömd och förpassad till något vagt minne i bakhuvudet. Kofi rensar i slutet innan Woods gör en tjusig DDT på Roode innan Zayn avslutas med Profits spinebuster/frogsplash-kombo efter 9:03. Japp, varför inte jobba den enda i heelteamet med en viktig match på söndag? Vinnare: Kofi, Woods & Profits. **

– Backstage: Sami tjafsar med Daniel Bryan lite random så Bryan däckar honom. Antar att Vince straffar Sami för att han hade mage att hjälpa 4.321 patienter i Syrien i september med sina mobila akutsjukhus som han samlat in pengar till. (WON 2020-11-23.)

– Bryan kan äntligen, i sin nya frisyr, dra sin promo om att han är säker på att det är Roman Reigns som ligger bakom Jeys vändning men kommer inte låta det stå i vägen för att ge honom på tafsen ikväll. Bra och passionerad promo.

– Backstage: Adam Pearce bokar in Otis och Bayley (lagkapten) i respektive Team SDL bara sådär. Jag orkar inte ens bli upprörd över hur uselt de bokar Survivor Series. Vissa behöver kvala in, vissa får FLERA kvalificeringsmatcher och vissa blir bara inbokade helt random utan förklaring. Apropå flera kvalificeringsmatcher är Natalya sur över att hon måste kvala in (igen) men hinner inte gapa så mycket på Pearce eftersom hennes match ska börja HÄR OCH NU.

– Men först får vi en promo med en sur Seth Rollins som säger att utan honom hade Murphy aldrig träffat sin görlfriend (Aalyah).

2. Kvalificeringsmatch: Natalya vs. Tamina.
Bianca Belair gör color och är så ofokuserad på omgivningen att hon missar att tystna när Bayleys musik drar igång för hennes entré (hon är ju lagkapten för Team SDL och vill ha koll på sitt team). BEDRÖVLIG match här btw. Inget ser bra ut och ger rookievibbar trots att de totalt gått över 2.000 matcher under sina sammanlagda 29 år i branschen. Speciellt spotten där Nattie springer rakt in i en big boot i en så telegraferad spot att den hade synts från Jupiter. Sharpshooter avslutar efter 1:46 och borde båda få spendera natten i ladan och skämmas. Efteråt poserar hela teamet – inklusive Liv och Ruby – men Nattie låter oss veta att hon tycker Bayley är galen med den universella snurra-fingret-mot-huvudet-rörelsen. Eller om hon syftade på WWE creative. Vinnare och sista deltagaren i Team SDL: Natalya. DUD

– Kontraktsskrivningen mellan Drew McIntyre och Roman Reigns (med Paul Heyman) blir som väntat full med tjafs innan båda skriver på. Totalt ointressant, både segmentet i sig och PPV-matchen eftersom det ändå inte följs upp.

3. Murphy vs. Seth Rollins.
Murphy har hela Mysteriofamiljen minus mamma Mysterio med sig in. Bra match, dock inte lika bra som i oktober. Seth saftar till både Rey och Dominik och dominerar Murphy som gör comeback och vinner med Murphy’s Law efter 8:09. Seth ska enligt Ringside News ta ledigt ett tag efter Survivor Series för att ta hand om Becky under graviditeten, så min gissning är att han får ett utbrott på Series och slutar på stående fot för att skriva ut honom. Lite i stil med JBL på Mania 25. Vinnare: Murphy. ***

– Murphy hinner knappt fira sin vinst innan Sasha Banks gör entré, för Gud förbjude att en babyface som nyss avslutat en lång fejd ska få skina sig i glansen. Detta leder till face-to-face mellan Asuka och Banks av ingen annan anledning än att de vill hypa deras match på söndag. Carmella attackerar Banks för att flytta fokus från Asuka-Banks till Banks-Carm för hur skulle det se ut att hypa matcher som vi faktiskt får på söndag?

– Jey är sur på Bryan som inte verkar tro att Jey fattar sina egna beslut.

4. Daniel Bryan vs. Jey Uso.
Bra match. Bryan backdroppas på ett bord. Jey sätter superplex. Bryan sätter belly-to-back-suplex från toppen. Jey sätter några Superkicks men hans flying big splash blockeras med knäna och tar sig an sin förhistoriska gimmick Mr. Small Package och avslutar med en sådan efter 10:28. Vinnare: Daniel Bryan. ***

SLUTSATS: Två bra matcher men inte mycket annat.

(Den här recensionen skrevs 2020-11-21.)

Kategorier:WWE SDL 2020
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: