Hem > NXT TV 2020 > NXT 2020-11-25

NXT 2020-11-25

NXT 2020-11-25

– Vic Joseph, Kevin Owens & Beth Phoenix kommenterar.

Owens känns ganska nedtonad ikväll (inget negativt btw) men Beth känns som vanligt helt meningslös och inkvoterad på sin plats. Vad exakt bidrar hon med? Torra ganska plastiga uttryck som känns hon bara läser från en lapp istället för att det kommer naturligt.

1. Ember Moon vs. Candice LeRae.
Indi Hartwell är med Candice in. Förra veckan nämndes inget om matcher på Takeover men helt plötsligt verkade både herrarnas och damernas vara klara under veckan vilket jag tydligen missat helt. Herrarnas kunde man förstås gissa sig till efter förra veckan men inget sades officiellt. Nåväl. Okej match även om de stapplar igenom några spots vilket inte såg bra ut. Dakota Kai och Raquel Gonzalez kommer in under matchen för att distrahera Ember. Hartwell kutar in och räddar Candice från en Eclipse men äter greppet själv istället. Candice Superkickar dock Ember direkt efter och avslutar med sin Wicked Stepsister (curb-stomp) efter 9:32. Efteråt smiter Ember undan heel-beatdown när Toni Storm kommer in och sidar sig med henne. Men det är en swerve och Toni vänder heel genom att attackera honom. Det där såg jag faktiskt inte komma alls. Vinnare: Candice. **

– The Undisputed Era in för en promo där de hypar kvällens match mot Pat McAfee & Co där vinnaren får numerärt övertag i WarGames (vore chockerande om babyfacen vann den). Pat har har utsätt Pete Dunne som sin representant och Kyle O’Reilly vill vara TUEs eftersom han har en gås oplockad med Dunne.

– Backstage: Candice avslöjar att hennes WarGames-team kommer bestå av henne själv, Toni, Dakota och Raquel.

– Garganos gör reklam för WWE-merchandise man kan köpa i julklapp till folk. Japp, direkt efter Candice segment där hon är ultraheel. Inte för att det betyder något 2020 förvisso.

2. Kushida vs. Timothy Thatcher.
När jag skrev om Evolve med en kompis häromdagen fick jag förtydliga att när jag skrev ”Thatcher” syftade jag på Timothy och inte Margaret. Det kanske inte behövdes men det är bra att vara tydlig. Båda (inte Timothy/Margaret utan Kushida/Timothy – TYDLIGHET!) gör submissions. Tommaso Ciampa kommer in med en stol, men istället för att använda den sätter han sig på den. Ovanlig användning för en stol i WWE. Beth säger att Thatcher är heel för att han utnyttjade sina studenters svagheter, ”något varken Killer Kowalski eller Harley Race gjorde”. Det får mig osökt att tänka på badass-storyn i Ric Flairs bok där han fick med sig Harley som sekundant i en titelmatch mot Jumbo Tsuruta i Tokyo 1983 ifall han skulle börja shoota mot honom. (Sen tar dock storyn en rätt komisk vändning: ”I remember watching Harley sit in the corner for an hour; every time I landed near him, he’d bark, ‘Will you hurry up! There’s cold beer waiting for us on the bus!'”) Nåväl. Ciampa reser sig vilket räcker för att distrahera Thatcher och Kushida tappar ut honom med en Hoverboard-lock (som den tydligen heter denna veckan) efter 9:03. Det känns som om de borde bestämma sig för Hoverboard eller Sakaruba snart. Vinnare: Kushida. **

– Pete Dunne är redo.

– KO-show med Leon Ruff som gäst. Leon är härligt sprallig och får sin naiva Santino Marella-karaktär att fungera utan att bli buskis vilket är en ganska tunn linje att inte gå över. Både Johnny Gargano och Damian Priest kommer in och tjafsar varpå Owens tycker Teddy Long borde varit här och bokat en tremanna. Istället får vi William Regal som bokar en tremanna på Takeover (som vi alla redan misstänkt) och avslutar med ”playa” för att poppa mig. Okej segment men vare sig Priest eller Gargano var speciellt underhållande.

3. Jake Atlas vs. Cameron Grimes.
Jake får skina en stund innan han faller offer för en Cave-In för tre efter 2:49. Dexter Lumis skrämmer skiten ur honom och Regal bokar Lumis vs. Graves i en Strap-match (ÅH HERREGUD MIN SKAPARE) på Takeover. Vinnare: Grimes. *

– Rhea Ripley hinner knappt börja sin promo innan Team Candice kommer in bärandes på en avsvimmad Io Shirai. Det blir fight och Rhea sänks.

– Filmsekvens med Boa och Xia Li som ber sin… chef eller vad det ska föreställa, om ursäkt för sin dåliga vinststatistik i WWE. Det är rätt oschysst att straffa folk för att de förlorar uppgjorda matcher men världen är orättvis.

– Ever-Rise ska in för en en tag-match men blir påhoppade av Grizzled Young Veterans som är tillbaka.

– Candice, upptagen dam ikväll, säger att hennes team är självsäkra inför Takeover. Hartwell har nackkrage på sig efter Eclipsen hon åkte på i öppningsmatchen, så frågan är om hon byts ut till WarGames. Vi har för övrigt Shotzi vs. Gonzalez nästa vecka om det numerära övertaget i matchen.

4. Ladder: Kyle O’Reilly vs. Pete Dunne.
Vinnarens team får numerärt övertag i WarGames. Riktigt bra match även om det känns som slöseri med en gimmickmatch som bara är en setup för en senare match. Innehållet var det dock inget fel på utan tvärtom den bästa TV-matchen i NXT sedan Balor vs. Cole i september. Många bra spots med en tanke bakom istället för att de bara ska ”get their shit in”. Dunne suplexar Kyle genom en stege vid ringside. Kyle utför en brainbuster rakt på en annan stege. En maskerad man kutar in och välter stegen så Kyle bumpar ner, och Dunne klättrar upp och tar ner väskan med kontraktet efter 13:56. Att Vic undrar vem i allsin dar den maskeraded liraren var vore en logisk fråga om inte Burch & Lorcan stod på en avsats under hela matchen (och även under tiden den maskerade mannen välte stegen) medan Cole, Roddy och Fish stod på andra. Bra match! Vinnare: Pete Dunne. ****

– Nästa vecka: Shotzi vs. Gonzalez.

SLUTSATS: Okej avsnitt som toppades med en sjujäkla match!

(Den här recensionen skrevs 2020-11-26.)

Kategorier:NXT TV 2020
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: