Hem > WWE Tribute to the Troops > Tribute to the Troops 2012-12-19

Tribute to the Troops 2012-12-19

Tribute to the Troops 2012-12-19

– Michael Cole & JBL kommenterar tioårsjubileum av TTTT! (De syns i bild, men jag är tämligen säker på att den mesta kommenteringen gjordes i efterhand med tanke på att detta bandades 9/12, en hel vecka innan AJs heelturn och Big E. Langstons debut. De kunde teoretiskt sett kunna live-kommentera detta men jag tvivlar på det.)

– Här tänkte jag, som vanligt, fokusera på matcherna och inte så mycket på det andra eftersom det är mest småclips av soldater som hälsar hem och random bilder på soldater som konverserar med WWE-wrestlers. Det förekommer också korta hälsningar från kändisar och annat för att ge soldaterna lite uppmuntran i sitt arbete.

– Barack Obama BRINGS IT VIA SATTELITE och tackar soldaterna för sitt arbete.

– World-champ Big Show & Dolph Ziggler vs. Randy Orton & Sheamus.
Facen rensar och två minuter in i matchen känner busarna att motståndarna är för svåra så de bailar för en frivillig countout, men blir tillbakaschasade av SD-GM Booker T som deklarerar att matchen MÅSTE HA EN (ehum, TVÅ) vinnare. Orton blir face-in-peril, het tag till Sheamus som rensar med det vanliga på Big Show. Han blockerar en chokeslam och får två med White Noise. Orton RKOar båda två innan Sheamus avslutar Show med Brogue-kick efter 9:49 (räknar in ”första” matchen också). Ren rutinmatch. **

– Random muppar (bokstavligt talat) försöker ragga på Layla backstage.

– Flo Rida uppträder.

– John Cena tackar soldaterna.

– Ryback vs. Alberto Del Rio.
ADR är fortfarande heel här (detta bandades 9/12, en vecka innan TLC där han vände face). ADR får med sig hela publiken att sjunga för Ricardo som ”fyller år idag” (karaktären kanske, IRL (sedär, ett dataord!) fyller år i februari). Detta blir i princip ingen match eftersom Ricardo attackerar Ryback efter 1:30 för att rädda ADR ur en Meathook-clotheline, men det slutar med att Ryback gör sin Shell Shock på båda två. NR

– Kid Rock uppträder (faktiskt en artist jag alltid varit svag för, även om hans musik ur ett ”objektivt” synsätt är lika mesig som Cypress Hill).

– Josh Mathews intervjuar en mupp som hypar Kermits framträdande på Miz-TV strax.

– Miz-TV med Kermit, vars relation med Miss Piggy han försöker reda ut. Kermit vill inte svara. Både Miz och Piggy kräver att Kermit gifter sig med henne, men Damien Sandow kommer till undsättning. Snacka om random. Några totalt ointressanta minuter (jag har aldrig gillat Mupparna, inte ens som barn, så jag har inget nostalgiskt band till dem) spenderas med att Sandow gör narr av Piggy tills Miz sänker honom med en högervinge för att sätta upp en match HÄR OCH NU:

– The Miz vs. Damien Sandow.
JIP med Miz i ledningen, men åker på babyfacemisstaget #1: De är utanför ringen, han kastar in Damien och hoppar in själv bara för att åka på en matchvändande spark. Så även om han brottas som en babyface är han svår att gilla som babyface. Han tar sig ur en chinlock och påbörjar comebacken, Sandow avbryter den men Miz lyckas rulla upp honom för tre efter 3:30. 1/2*

– Några basketkillar och Katie Couric tackar soldaterna.

– Ytterligare ett framträdande av Flo Rida, låten han sjöng på Wrestlemania tidigare i år.

– Backstage med Team Hell No, som måste välja en tredje tag-partner ikväll och väljer därför Little Jimmy (eftersom de inte vill tagga med någon annan) men R-Truth tar Jimmys plats eftersom han måste förära ett bröllop med sin närvaro. En getmupp kallar Bryan sig kusin för ett enkelt garv.

– WWE Tag-champs Team Hell No & R-Truth vs. 3MB.
3MBs Jobber Tour 2012 fortsätter! Hetta på Bryan, het tag till Kane som rensar, julgransplundring, Truth avslutar Slater med en flatliner efter 3:27. Cole säger att Heath Slater kallar sig gruppens egen Axl Rose, men det faller på att Slater faktiskt brydde sig om att uppträda ikväll. Måste säga att även om det var underhållande när Kane och Bryan inte kom överens som tagteam, är jag glad att de har gått över till att faktiskt VILJA tagga med varandra eftersom de har ett är så bra samspelta och har bra kemi ihop. *

– Kid Rock med ytterligare en låt.

– Antonio Cesaro tycker att Schweiz är världens bästa land eftersom de är neutrala. Dessutom tänker han vinna över John Cena ikväll.

– Kellan Lutz (nej, jag vet inte heller vem det är) och Sharon Stone tackar soldaterna.

– US-champ Antonio Cesaro vs. John Cena.
Nontitle. Cesaro gör som busarna i första matchen och bailar, men Cena jagar fatt i honom och blir inkastad i trappan som tack. Cesaro får två med en gutwrench-suplex. Cena gör comeback (Cole: ”This is vintage Cena!” JBL: ”This is vintage Michael Cole saying it’s ‘vintage somebody else’! Everything is vintage to you!”) och vinner med en FU efter 5:09. *1/2

– Showen slutar med att Cena tackar soldaterna (medan resten av WWE-brottarna står vid ingången) innan han introducerar Jultomten och delar ut julklappar till publiken.

SLUTSATS: Inte mycket att orda om; detta är en ren feelgood-show som säkert var en kul upplevelse för soldaterna (och precis som med barnen i Make A Wish tycker jag WWE ska ha all eloge för att de gör detta, även om det är av egoistiska skäl) och väldigt lättittat, även om det inte ger några större avtryck. Matcherna var korta och koncisa utan större utsvävningar (som korta houseshow-matcher) så det finns ingen anledning att se showen för snöflingornas skull.

(Den här recensionen skrevs 2012-12-20.)

  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: