Hem > WWE Tribute to the Troops > Tribute to the Troops 2014-12-17

Tribute to the Troops 2014-12-17

Tribute to the Troops 2014-12-17

– Michael Cole & JBL kommenterar.

– Dags för WWEs årliga show som är tillägnad alla militärer för allt de gör för landet. Oavsett vad man tycker om landets politik eller hur WWE klappar sig själva på ryggen med de här showerna är det ett fint initiativ för soldaterna. Vi har en hel radda riktiga kändisar som tackar militären för sitt arbete och liknande, småclips med soldater som hälsar till familjen eller WWE-brottare som umgås med soldaterna, men jag kommer dock rikta in mig på matcherna och in-ring-segmenten då jag inte bemödar mig med att lista allt det andra.

– Hulk Hogan hinner knappt hinna posera klart i ringen innan The Miz och Damien Mizdow avbryter i tron om att soldaterna hellre vill se Miz. John Cena avbryter Miz avbrytande och efter att Cena och Miz tjafsat om vem som är största stjärnan (Hogan eller Miz) rensar Cena ringen på heels. Detta gör tydligen Seth Rollins och Kane rysligt förbannade så de känner sig tvingade att komma in med JJS. Luke Harper och Big Show kommer också in för att bättra på oddsen för fulingarna en skvätt. Medan alla fyra pucklar på Cena och Hulk tar hand om JJS kutar Dolph Ziggler, Ryback och Erick Rowan in för att jämna till nämnda odds en smula.

– The Usos vs. Goldust & Stardust.
Basic match, precis som det alltid är på de här showerna. Det handlar ju inte om att bygga vidare på storylines eller att visa upp sig för redan etablerade wrestlingfans, utan mer att uppträda inför ickefans som knappt vet vad WWE är (med det naturligtvis inte sagt att det inte finns fans i arenan). Cole försöker verkligen få in epitetet ”Lunatic Fringe” för Dean Ambrose, och jag är redan trött på det ikväll. Hetta på en Jey, het tag till Jimmy som rensar, julgransplundring, Jimmy dyker ut på Goldust innan Stardust sätter en Disaster-kick på Jey, som kontrar med en korkskruv på Stardust för två. En Superkick avbryter Dark Matter, Goldust åker också på en Superkick innan en dubbel flying big splash avslutar båda efter 7:40. **

– De mega-enormt jättesupervärldsberömda Florida Georgia Line (som jag bara hör talas om i wrestlingsammanhang) uppträder så jag konsulterar mig käre vän snabbspolningsknappen.

– Divas Battle Royal.
Vi har Emma, Naomi, Nattie, Rosa Mendes, Cameron, Bellas, Summer Rae och Paige, alla utklädda i jul-outfits. JBL förväntar sig ett ”tekniskt mästerverk”. Tjejer åker ut, Naomi dumpar Nattie och vinner detta tekniska mästerverk efter 3:50. ****3/4. Ursäkta, jag var helt uppe i JBLs kommentering. NR

– Sgt. Slaughter hypar nästa match, MAGGOTS!

– Bootcamp-match: Dean Ambrose vs. Bray Wyatt.
En ordinarie Hardcore-match, Steetfight, No Holds Barred, Extreme Rules-match, take your pick. JBL nämner Slaughter-Shiek från 1984, som är den mest kända Bootcamp-matchen. Säkert en bra match med 1984 års mått mätt, men jag såg den för något år sedan och blev inte speciellt imponerad. Kan bero på att jag inte följde upplägget (började se wrestling nio år efter den matchen) och att kvalitén och tempot ökat rejält sedan dess. Bray och Dean mördar varandra med diverse vapen för vår underhållnings skull. Jag älskar wrestling! JBL spekulerar i att Dean har en stridsvagn gömd under ringen. Det används ingen sådan, men däremot en kendostick, stolar, någon verktygslåda och liknade. Dean får två med en Cactus-elbow med en stol, innan han själv åker igenom ett bord för två. Bray kaxar upp sig för Slaughter vid ringside, och en stund senare distraherar Slaughter honom så Dean rullar upp honom för två. Slaughter kastar in sin ena stövel till Dean, som sänker Bray med den (i en vink till Slaughters kända Alley Fight med Pat Patterson?) och avslutar med en elbow genom bordet för tre efter 11:25. Underhållande, men inget speciellt jämfört med vad de brukar åstadkomma. **1/2

– Rusev och Lana i ringen. Publiken är patetiska, korkade och ska hålla käften (hon är ingen Jan Eliasson direkt) och att de hade behövt någon som Vladimir Putin som ledare för att åter bli en stormakt, men istället chantar de ”USA”. Daniel Bryan avbryter och tycker de ska ”åka tillbaka till Ryssland igen”. Rusev utmanar honom HÄR OCH NU men Bryan svarar att USA brukar anfalla från alla möjliga håll, så några soldater dyker upp på apronen (några går in och några hissas ner från taket, förhoppningsvis med något bättre än fiskelinor), innan Bryan joinar dem i ringen. Rusev och Lana bailar till stort buande så facen kan skrika ”YES” med fansen. Trevligt litet segment.

– FGL uppträder igen men jag reser fyra minuter framåt i tiden och VIPS är låten över. Vem behöver tidsmaskiner när det finns snabbspolningsknappar?

– IC-champ Dolph Ziggler, John Cena, Ryback & Erick Rowan vs. Luke Harper, Seth Rollins, Kane & Big Show.
Basic match här också. Tempofylld match där Ziggler blir slagpåse i pausen. Kane pucklar på honom varpå Cole recappar den episka fejden mot Adam Rose och känner ett påträngande behov av att klargöra att The Bunny egentligen är en utklädd människa. Skönt att vi har det utrett, jag fick HUNDRATALS mailfrågor om just det efter RAW-recensionen. JBL tycker att Kanes Tombstone på kaninen var det bästa han någonsin sett. Het tag till Cena som rensar, STFU på Harper får alla andra att kuta in. Kane sparkar Cena, Rowan spinkickar Kane, Rollins med kneestrike på Rowan, Ryback med press-slam på Rollins ut ur ringen på JJS, Show chokeslammar Ryback, Ziggler Superkickar Show, Cena FUar Show och därefter Harper PÅ Show, innan han täcker Harper för tre efter 9:47. **

– Hulk joinar facen för lite posering med amerikanska flaggan medan programmet slutar.

SLUTSATS: Det finns egentligen inte mycket att säga mer än att det var ett traditionellt TTTT-avsnitt, lättsamt, rörande och ganska basic brottning hela vägen. Ett fint litet initiativ, men absolut inget man ska prioritera att se.

(Den här recensionen skrevs 2014-12-18.)

  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: