Hem > WWE PPV 2021 > 1. Royal Rumble 2021 (2021-01-31)

1. Royal Rumble 2021 (2021-01-31)

1. Royal Rumble 2021 (2021-01-31)

– Om damernas stök: ”Patterson is rolling over in his grave to ensure he’s facing away from this garbage” – användare på F4W/WO-forumet.

– Btw, någon som sett någon av alla watchalongs med wrestlers som görs under WWE-galor? Jag är lite nyfiken på vad som sägas där men samtidigt vet jag inte hur intresserad jag är av att höra DDPs eller Bella Twins åsikt om saker.

– Michael Cole, Corey Graves, Tom Phillips, Byron Saxton, Samoa Joe & Jerry Lawler kommenterar i olika konstellationer.

– Kickoff:

A. WWE Womens Tag-champs Asuka & Charlotte vs. Shayna Baszler & Nia Jax.
Titelmatch. Rätt basic match som nästan kändes som Charlotte och tre statister. Tom Phillips noterar att Royal Rumble trendar på sociala medier just nu, och när jag kollade direkt efter såg jag att ”Royal Rumble” låg sjua medan ”Sasha” låg etta, dock vet jag inte om det är Banks som avses. Troligen inte. Hetta på Asuka (självklart) och (ännu mer självklart) taggas Charlotte in för rensning. Hon utför en dubbel Natural Selection för två varpå Joe direkt konstaterar att ”inte många har sparkat ur en sådan de senaste veckorna”. Det där lät nog mer imponerande i hans huvud än hur det kom ut. Dubbel moonsault på heelsen vid ringside (där hon såklart träffar mellan dem och fäller dem med den vanliga bristande logiken där endast deras armar träffas) är cue för Ric Flair att komma in för distraktion. Lacey Evans smyger in bakifrån men Charlotte skakar av sig hennes fuskande. Ric ger Lacey ett knogjärn som hon använder för mer styrka åt sin Woman’s Right på Charlotte, som tvärdör och avslutas enkelt med Jax legdrop efter 10:35. Rätt imponerande ändå att Jax har MINDRE fart när hon tagit sats från repen än när hon börjar springa, så när hon väl kommer fram blir det bara en vanlig stående legdrop. För att sammanfatta matchen: Charlotte står mest på apronen och glor, får skina mot båda heelsen medan Asuka ligger avsvimmad någonstans, blir distraherad av inte en utan TVÅ personer (där hon av godheten av sitt hjärta generöst nog låter Baszler rulla upp henne för två) innan hennes FYRA antagonister slutligen blir för svåra så hon – ännu mer generöst än något jag sett i hela mitt liv – nedlåter sig till att pinnas efter slag med KNOGJÄRN. Fattades bara att de hällde syra på henne och slängde henne i verksam vulkan innan pinfallet. Nobelt av henne att jobba, verkligen. Sin pappa upp i dagen. Fast tvärtom. Fantastiskt. Det var väl lika bra att ta av Asuka & Charlotte bältena eftersom de knappast satte världen i brand som champs, men det poängterar också hur fullkomligt onödigt det var att byta champs från första början. Vinnare och nya champs: Baszler & Jax. *

– PPV:

1. WWE World-champ Drew McIntyre vs. Goldberg.
Titelmatch. Udda val av öppnare. Bokad ungefär som väntat (och som den borde); nästan bara finishers i en enda rad. Drew sätter Glasgow Kiss och spear (!) innan matchen men blir själv inspearad i barrikaden och säljer en stund. Han insisterar dock på att domaren drar igång den så matchen kan börja officiellt. Claymore-kick direkt för två. Goldberg gör spear och (usel) Jackhammer för två, men missar en spear och kraschlandar i hörnan innan Claymore-kick avslutar efter 2:33. Det var en match. Ömsesidig respekt visas efteråt. Ändå rätt otippat att Goldberg jobbar rent i öppningsmatchen på en PPV i kvällens kortaste match och är dessutom den enda brottaren på hela PPVn som pinnas. Vinnare: Drew McIntyre. *

– Sasha Banks är redo för sin match.

2. SDL Womens-champ Sasha Banks vs. Carmella.
Titelmatch. Reginald är med in men bannas rätt snabbt på grund av fusk. Ganska trist match som verkligen inte behövde så lång tid den fick. Carmella gör en plancha där hon i stort sett flyger FÖRBI Sasha, som dock väljer att sälja det ändå. Sasha följer upp med en frogsplash som träffar knän, men hon siktade så lågt att den troligen hade träffat benen även om Carm bara legat kvar. Sasha hoppar in i en Superkick som är enda fina spotten i hela matchen, kanske för att den filmades bakifrån Carm så vi inte hade möjlighet att se hur mycket den missade. Sasha tappar ut henne med Banks Statement efter 10:21. Kan vi återgå till Carmella som manager nu? Vinnare: Sasha Banks. DUD

– Backstage: Xavier Woods och Big E tjafsar lite hjärtligt inför stöket. Sami Zayn avbryter innan Kofi Kingston gör storstilad comeback för att etablera att gruppen är komplett ikväll, även om inte Kofi kommer delta i stöket.

– Bad Bunny (jag vet inte heller vem det är) framför låten ”Booker T” i det vanliga onödiga segmentet som bara tar upp tid. Booker deltar själv genom att stå och se hård ut, ungefär samma roll han verkade ha i musikvideon jag skummade häromdagen, innan han avslutar med sin catchphrase. Jag älskar Booker men detta var botten. Lite kul att R-Truth – som är rolig på riktigt – trodde det var Bugs Bunny som skulle uppträda.

3. Royal Rumble (damer).
Det är nittiosekundersintervaller som gäller i år. Bayley är #1 och Naomi är #2. Inget händer. Bianca Belair är #3 och gör en imponerande, men icke trovärdig, uppvisning med Naomi som mer känns som cirkus än wrestling. Billie Kay är #4 men vill vänta med att gå in i ringen tills hon har någon att samarbeta med. Här tänker jag direkt att de frångår sina egna regler att man diskas automatiskt om man inte är inne i ringen när nästa person kommer in. Men när Dave Meltzer drog upp detta på WOR sa Bryan Alvarez att det nog inte är något WWE själva sagt utan det är något vi fans själva fått för oss. Som att ”fri parkeringsrutan” i Monopol ger en alla pengarna i potten om man landar på den även om det inte avhandlas i reglerna alls. Någon som vet om och i så fall när WWE själva gått ut med reglerna? Eller är det bara en Mandela-effekt?

Shotzi Blackheart är #5 och kommer in i sin lilla stridsvagn som hon skjuter en plastboll på Kay med för att visa att hon inte vill samarbeta. Shayna är #6 och Toni Storm är #7. Ingen av dem vill samarbeta med Kay trots mutor med idolbild på Kay. Shayna dumpar Shotzi. Jillian Hall är #8 i en oväntad cameo, och äntligen har Kay någon som är villig att samarbeta med henne så här äntrar hon ringen. Ruby Riott är #9 och samarbetar lite med Kay med tanke på deras lilla kamratskap på TV. Victoria är #10. Måste varit många år sedan hon visade upp sig i WWE sist. Peyton Royce är #11. Hon och Kay samarbetar varpå Ruby surnar till på Kay. Santana Garrett är #12, så pass intetsägande att jag för mitt liv inte skulle veta hennes namn om de inte berättat det. Tom noterar glatt att hon är från NXT, vilket såklart stämmer, men hon gick fem matcher i fjort varav senaste i juli så inte konstigt om man inte minns henne. Lawler noterar att matchen är vad han tänker sig himmelriket ser ut som. Jag vet inte, om jag måste spendera evigheten med att se Naomi och Jillian botcha spots låter det snarare som där nere än himlen. Hans gubbsjuka var för övrigt inte charmig när han var 50, än mindre nu när han är över 70. Liv Morgan är #13 och ska genast göra en drive-by på Garrett som håller på att dumpa Ruby, men inser när hon kommer fram att hon är för långt bort så hon får sätta sig på apronen och ta sats för sparken därifrån istället. Kay sparkar ut Jillian, så mycket för det samarbetet. Direkt efter dumpas Kay själv av Riott Squad. Rhea Ripley är #14 och business is about to pick up som JR hade sagt. Hon dumpar Toni omgående. Shayna chokear ut Victoria och dumpar henne, varpå Victoria tar ett större bump än jag trodde hon skulle göra. Rhea dumpar Garrett.

Charlotte – vår frälsare och gud – är #15. Bayley glider ut under repen och powerbombar ut Ruby i en udda men bra spot. Dana Brooke är #16 och sätter missile-dropkick det första hon gör. Liv och Bayley tar den men Naomi sympatisäljer intill, antar att hon också skulle tumla omkull men missade sin cue. Därefter gör Dana en stabil volt in på en drös tjejer. Inget är så smart som att göra saker från hörnan i ett stök. Hon sätter Chyna-elbow i en tom ringhörna men säljer inte missen ett dugg utan ångar på direkt. Det där såg rätt lökigt ut. Känns som om någon missade sin cue och hon utförde sina spots även om det inte fanns någon mottagare. Peyton dumpar Liv. Torrie Wilson är #17. Rhea powerbombar Brooke på apronen och sedan ut, en bättre spot än jag får den att låta som. När #18 ska komma in spelas Ric Flairs musik varpå Ric kommer in och jubelidioten Saxton undrar vad han gör här eftersom detta är DAMERNAS stök. Precis Byron, en kostymklädd 71-årig Ric Flair ska – utan någon som helst förvarning eller hype – göra sin wrestlingcomeback i WWE efter tretton års pensionering, dessutom i en dam-match. Låter helt logiskt ja. Det är såklart Lacey som kommer in vilket alla i hela världen förutom Byron förstått redan när Rics musik började spelas. Hon har en Ric Flair-rock på sig btw. Något jag dock älskar är när color-kommentatorer, speciellt Lawler och Heenan, alltid är benhårda med vem de tror vinner stöket men ändrar sig så fort en annan trovärdig heel kommer in. Charlotte dumpar Peyton i vad som verkar vara ett misstag. Peyton ska volta och ställa sig på apronen men halkar och ramlar ner istället. Shayna dumpar Torrie och i bakgrunden ser vi Bianca dumpa Bayley. Kändes som en botch, antingen timingmässigt av damerna eller Kevin Dunn. Mickie James, ”another legend” som Byron kallar henne, är #19. Av någon anledning har hon bytt outfit från kjol till heltäckande rödsvart outfit som för tankarna till Amazing Red. Nikki Cross är #20.

Alicia Fox, ännu en ”legend”, är #21. Inget emot Amazing Mickie eller Fox, tvärtom gillar jag båda två, men epitetet ”legend” har onekligen vattnats ur fullständigt i WWE. Alla med mer än ensiffrigt antal matcher i ryggen är tydligen legender enligt WWE. R-Truth flankerad av sin byfånearmé springer in och i kaoset lyckas Fox rulla upp honom för tre. Att Fox skulle vinna 24/7-bältet i damernas stök tror jag inte fanns som tippningsalternativ på Bruno & Trents blogg. Lawler tycker det är helt barockt att en kvinna kan vinna ett herrbälte, men till hans försvar är han ju så gammal att han inte vet att det nästintill är nazism att köna folk 2021. Mandy är #22. Fox sunset-flippar Mandy eftersom det är sådant man gör i Battle Royals. Fox dumpas efteråt av Mandy, och Truth rullar upp Foxy vid ringside för att återta sitt bälte. Dakota Kai är #23 och Lawler får ur sig ett ”ooh” som jag antar skulle betyda att han var positivt förvånad men det går igenom rutan att han inte har en susning om vem det är. Lacey dumpar James. Bianca fäller Naomi på apronen men istället för att bumpa lägger hon sig ner i den safe-aste spot jag sett på bra länge. De inser dock att de är före sin cue så de gör helt sonika om spotten lite senare. Carmella är #24 och har såklart Reginald med sig in. Rhea dumpar Kai och Mandy. Cross dumpar Carm men Reginald fångar upp henne så hon är kvar i matchen. Dock är Tamina #25 och gör Carm så skräckslagen att Carm hoppar ner från famnen medan Tamina Superkickar Reginald. Carm eliminerar således sig själv. Skulle de tvunget ha med Carm här var nog detta så bra det kunde bli. Bianca och Naomi försöker eliminera varandra men när båda hänger med fötterna i repet börjar de samarbeta så båda kommer in igen. Det där såg nog roligare ut på papperet än i praktiken. Naomi brukar ha skoj spots i stök – och Bianca är också oerhört atletisk – så jag antar att jag bara hade förväntat mig något lite mer storslaget.

Lana är #26. Alexa Bliss är #27 och börjar förvandlas direkt men Rhea hinner dumpa henne innan förvandlingen är klar. Allrightythen. Ember Moon är #28. Jax är #29. Shayna och Jax börjar samarbeta och dumpar Lacey, Moon, Naomi och Tamina innan Jax vänder mot Shayna och dumpar henne. Lite märkligt att de inte lät Lacey slåss mer med Charlotte här men jag antar de sparar den till Mania. Lana fintar ut Jax. Är det deras blowoff efter storyn förra året där de satte Lana igenom bord varje vecka? Natalya är #30. Hon mötte Tamina i en match på WWE Backstage dagen innan där vinnaren fick vara sist in ikväll. Jag antar att tanken var att få folk att prata om stöket men det känns urbota korkat att annonsera #30 dagen innan istället för att hålla spänningen vid liv, och att det dessutom är en dussinbrottare istället för ett stort namn (Ronda, Tessa) gör inte saken bättre. Jag kan inte komma på en enda positiv sak med detta. Nåväl. Shayna och Jax springer in och rensar efter sin eliminering. Nattie kramar och tröstar en gråtande Lana, antagligen är hon rörd efter att lyckats eliminerat Jax. Direkt efteråt vänder Nattie såklart mot henne och dumpar henne. Det där hade en förstagångstittare kunnat räkna ut.

Final Four: Charlotte, Nattie, Rhea och Bianca. Nu är detta förstås en ren slump men förutom Rumble-konceptet var Pat Patterson känd för att gilla allitteration när folk skulle få nya namn i WWE (Red Rooster, Brooklyn Brawler, Big Bully Busick, Husky Harris, Blue Blazer, Brutus Beefcake) och här har tre av de fyra sista allitterata namn. Nattie dumpar Rhea, som landar på apronen varpå Nattie – veteran med nitton år i branschen – ställer sig och skriker på henne istället för att fokusera på de andra deltagarna varpå Bianca dumpar henne. Rutinerad som ett blöjbarn. Diverse skyltpekning sker. Bianca och Rhea dubbelteamar och dumpar Charlotte medan Thunderdome chantar ”THIS IS AWESOME” men jag kan inte se en enda person på skärmarna som skriker. Rhea och Bianca fintar varandras finishers innan Bianca clotheslinar ut henne för vinst efter 58:50. Lawler kallar det ”what a match!” och säger sig älska den, vilket jag också hade sagt om jag fick betalt. Bianca drar en gråtpromo efteråt som visar på hur mycket hon värdesätter vinsten i vad som var det enda bra med hela matchen. Rätt risigt stök. Inga roliga spots (Naomi och Bianca-köret kändes mest som en axelryckning), många botchar och inga roliga cameos gör detta sammantaget till ett ganska dåligt stök. Inga stories, det pågick liksom bara. Sämsta Rumble jag sett. Vinnare: Bianca Belair. *

– Backstage: ”Comedy” med Bunny, Miz, John Morrison och Booker T. Orka.

– Eftersom vi tydligen måste dryga ut den redan dryga showen lite till går vi till preshow-panelen där Peter Rosenberg pinnar Truth för 24/7-bältet.

– Det var inget jag själv tänkte på men Bryan Alvarez twittrade att det tog 24 minuter mellan damernas stök och LMS-matchen. Behövs det verkligen nästan en halvtimmes utfyllnad mellan matcherna på en PPV?

4. Last Man Standing: WWE Universal-champ Roman Reigns vs. Kevin Owens.
Titelmatch. Paul Heyman är förstås med in och ser sjukt nöjd ut över sin klient. Ganska otacksam placering precis före herrarnas stök eftersom det är den alla vill se, och detta är i stort sett bara något man (jag) vill ha överstökad inför mainet. Just därför tycker jag de kunde använt Adam Pearce istället för Owens här. Visst, matchen hade säkert inte blivit lika bra men å andra sidan tror jag det är väldigt få som ser galan för LMS-matchen. Plus att de då kunde spara Owens istället för att jobba ut honom igen. Matchen i sig var rätt underhållande – inte minst för att konceptet inte direkt inbjuder till en bra match – men allt de gjorde var bra och förutom en liten botch i slutet med handklovarna har jag nog inget att anmärka på. De gör den vanliga husvisningen genom arenan innan Roman slänger ner Owens från en plattform igenom några bord som bara råkar stå placerade där. Lite komiskt att domaren tydligen fått order om att skrika ”NO, ROMAN NO!” när Roman går för utkastet, men säger det för tidigt så han måste säga det igen när spotten blir av. Roman mejar ner Owens med en golfbil. Owens sätter Swanton från gaffeltruck på Roman genom bord. Graves ber domaren stoppa matchen. Ja tack, låt oss komma till stöket nu! Roman använder handklovar som vapen och matar slag mot huvudet vilket Owens av någon outgrundlig anledning no-säljer. Så nu är han Road Warrior Hawk. Owens sätter fast Roman långt ner i en stålställning så han omöjligen kan resa sig. Faktiskt en smart spot. Roman kommer inte upp så han sänker domaren efter nio istället för att bryta räkningen. Alla sätt är bra utom de dåliga sägs det ju. Paul ska låsa upp med nycklarna. Tyvärr är inte prylarna samarbetsvilliga (alternativt handhavandefel) så det tar mycket, mycket längre tid än planerat så den nye domaren börjar räkna men slutar tvärt helt random eftersom han inte kan räkna ut Roman. I vanliga fall ska domarna räkna som om det vore en shoot, älskar om de gett matchen till Owens här för att Heyman shootfumlar med nycklarna. (Tillägg: Någon dag senare berättade Meltzer på WOR att problemet var att de hade satt handklovarna på fel håll så nyckelhålet kom på andra sidan och därav fick de bekymmer med upplåsningen.) Till slut får han upp handlovarna och Roman sätter Owens direkt i en guillotine så Owens däckar och matchen är över efter 24:54. Antar att tiden började rinna ut så de gick till finishen direkt. Kanske lite väl lång men allt såg bra ut. Vinnare: Roman Reigns. ***1/4

5. Royal Rumble (herrar).
Edge är #1 och Randy Orton är #2, precis som annonserats. Orton är förresten tydligen bara brännskadad i segmenten med Fiend, här är han helt frisk i det avseendet. De slåss både i och utanför ringen (Edge attackerar Orton innan han ens hinner in) för att de ska kunna vila lite mellan varven eftersom de är kvar länge. Sami Zayn är #3, ett nummer Graves hävdar är det sämsta man kan ha. Detta säger han 90 minuter efter Bianca vann damernas stök som #3. Mustafa Ali är #4, Jeff Hardy är #5 och Dolph Ziggler är #6. Kommentatorerna hypar att detta är hans fjortonde stök (näst flest efter Kane) men jag kan nog inte minnas en enda sak han gjort i stök genom åren. Inte en enda. Shinsuke Nakamura är #7, och för att även Helsingborgare ska förstå noterar Cole att det är ”number seven know. This is the number seven entry!” om någon skulle ha misstolkat vad ”#7” betyder. Dolph dumpar Hardy som blir först ut. Orton hjälps ut eftersom han fått ”ont i benet” efter en spot där han tog en Impaler på ett bord och chairshottades av Edge. De fokuserar väldigt mycket på hans utgång här och i kombination med att han inte är eliminerad börjar alla såklart ana oråd. En stendeffad Carlito är #8. Aldrig sett honom såhär vältränad. Vince var hög på honom när han var spinkig 2004, nu måste det verkligen vattnas i munnen på honom. Xavier Woods är #9 och Big E är #10. De dubbelteamar Zayn och dumpar honom. Morrison är #11 och Cole noterar att han var en av de tretton som eliminerades av Brock Lesnar förra året. Vanligtvis säger Cole saker om varje person för att bygga upp dem, frågan är hur detta var tänkt att få JoMo att se bra ut. Ali dumpar Woods och Big E dumpar Ali. Ricochet är #12 trots att han förlorade sin kvalificeringsmatch när Pearce bokstavligen sa att han måste vinna sin match mot AJ Styles för att få delta. Sådant mästerligt genomarbetat manus med sinne för detaljer får du inte i AEW, pal! Elias är #13 och dumpar Carlito.

Damian Priest är #14 och dumpar Elias. Priest är en jag gillar oerhört mycket och är spänd på hur han kommer pushas på MR, han känns som en som Vince borde gilla och det bådar ju gott. Dock borde han genast sluta med de där fåniga handgesterna han envisas med. Miz är #15 och tar sönder Bad Bunnys mixerbord med MITB-väskan vid ingången innan han kommer in i ringen. Bunny kutar in vilket distraherar Miz och Morrison så Priest kan dumpa båda. Bunny följer upp med ett dyk ut på dem från hörnan. Det är nog min ålder slash musiksmak men jag har aldrig hört talas om karln som Graves hävdar är ”artistvärldens största just nu”. Riddle är #16 och Daniel Bryan är #17. Ricochet voltar bakåt och german-suplexar Bryan i en fin spot. Kane är #18 och nu är alla fyra i Tag-titelmatchen från Mania 29 i ringen samtidigt. Det minns jag, minns dock inte hur cardet såg ut förra året. Den 53-åriga politikern dumpar Ziggler. Bryan och Kane kramas till en bra pop innan Kane sänker honom, men Priest dumpar Kane strax efter. Var det där slaget verkligen nödvändigt? Är inte som om de kommer bygga vidare på Team Hell No så varför inte bara ge oss ett feelgood-moment utan att tvunget ta ner oss på jorden direkt efter utan poäng? Känns som en swerve för sakens skull. King Corbin är #19 och dumpar Nakamura. Otis är #20 och gör Caterpillar på Priest. Jag älskar karln men de har skyddat Priest bra hittills och borde låtit någon annan ta den här. Otis går för Vader-splash men Corbin knuffar ut honom för eliminering. Dominik är #21 och dumpar Corbin i en spot som inte är det enda som för tankarna till 2002 års stök. Bobby Lashley är #22 och dumpar både Dominik och Priest utan större fanfar. Big E och Lashley slåss och är det mest intressanta i matchen på länge.

Hurricane är #23. Lite roligt att han sätter upp för en dubbel chokeslam på Lashley och Big E, men de blockerar enkelt och dumpar honom. Hurricane gjorde exakt samma spot 2002 med Austin och HHH. Christian är #24. Karln ser urgammal ut, trodde först det var Ingvar Kamprad i skinnväst som kom in. Alla ger sig på och dumpar Lashley. Edge & Christian kramas, och till skillnad från Team Hell No förblir de vänner matchen ut. Otroligt. AJ Styles (med Omos) är #25. De gör samma spots som Carmella och Reginald gjorde tidigare fast inte lika bra. Eller så känns det bara som en upprepning av deras spots och därför inte känns lika roliga. Rey Mysterio är #26 och är sponsrad av ett ölmärke som Cole gör reklam för. Det där var udda. Omos drar ut Big E från utsidan. Tidigare i matchen pratade kommentatorerna helt random om att Giant Gonzalez hade fyllt år idag om han levt, och att han eliminerade Undertaker 1993 även om Gonzalez inte ens var med i stöket. Och lite senare sker detta. Slump?

Sheamus är #27. Omos drar ut Rey för eliminering. Cesaro är #28, men musiken startas innan nedräkningen är klar. Seth Rollins är #29 och Braun Strowman avrundar startfältet som #30. Hade väntat mig roligare namn där. Braun hivar ut Cesaro, Sheamus och Styles. När han ska dumpa Styles väljer han först samma sida där Omos står, men Styles verkar säga åt honom att byta sida så han gör det för eliminering. Seth Blackoutar Bryan och dumpar honom utan större fanfar. Blackout på Riddle på apronen och ut. Rätt sjukt att de ens låter den spotten ske.

Final Four (typ): Edge, Christian, Seth och Braun. Heelsen gaddar ihop sig och Seths genialiska plan är att Braun tar hand om båda babyfacen. Längre än så verkar han inte klurat ut så jag antar han hade tänkt improvisera sen. Braun sänker Seth direkt. Antar att han hade en annan plan. Edge och Braun tumlar vid repen, Christian försöker hjälpa Edge men Seth kommer bakifrån och knuffar ut Christian och Braun. Edge fintar Blackout och dumpar Seth för ”vinst” men alla vet ju att Orton fortfarande är kvar i matchen. Mycket riktigt, Orton smyger in bakifrån med en RKO… men när han ska hiva ut honom fintar Edge och slänger ut honom istället för att ta hem matchen efter 58:29. Meltzer teasade att finishen skulle komma att bli något ”folk kommer prata om” så jag antog bara att Orton skulle komma in och vinna (det kändes uppenbart med tanke på hur mycket de fokuserade på hans ”skada”) men de swervade mig och lät Edge vinna istället. Tummen upp för det! Att Edge flög upp direkt efter RKO är kanske inte toppen på trovärdighetsskalan men den lilla saken är jag beredd att bortse ifrån. Finishen var väl inte heller positivt märkvärdig men jag hade väntat mig den slitna ”heel vinner efter att ha gömt sig sen början” som jag var rädd de planerade. Vinnare: Edge. **1/2

SLUTSATS: Första halvan var bedrövligt usel men både LMS-matchen och herrarnas stök rädda showen från total undergång kvalitetsmässigt. Herrarnas stök var långt ifrån något toppstök men innehöll tillräckligt för att underhålla mig någorlunda och var åtminstone inte intetsägande som damernas.

En svag tumme i mitten.

(Den här recensionen skrevs 2021-02-01.)

Kategorier:WWE PPV 2021
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: