Hem > WWE SDL 2021 > SDL 2021-04-02

SDL 2021-04-02

SDL 2021-04-02

– Lite intressant att nästa veckas avsnitt bandades dagen före detta.

– Michael Cole & Corey Graves kommenterar.

– Edge kommer in för det vanliga pratsegmentet. Han berättar om hur ”modig” Daniel Bryan är som föreslog sig möta vinnaren mellan Edge och Roman Reigns direkt efter matchen/andra kvällen. Detta måste vara den största logiska luckan i storyn om de vill framhäva Bryan som den enda babyfacen, det gör knappast att han framstår som speciellt modig, precis som Edge antydde, och gör bara att alla tre känns lika osympatiska. I Romans och Edges fall är det såklart ingen fara eftersom de är heels. Edge är redo för Mania, och skulle inte gråta floder om Bryan skadas i sin Streetfight ikväll.

1. Rey Mysterio, Dominik Mysterio & Street Profits vs. Dirty Dawgs & Alpha Academy.
Promo med Alpha Academy innan matchen om att de tänker ta bältena, som nu är på spel på Wrestlemania Smackdown nästa vecka. Otroligt att det inte räcker med TVÅ kvällar utan att de nu behöver utvidga Mania till att även pågå på fredagens SDL (som bandades dagen innan detta, lustigt nog), samtidigt som de inte ens har tillräckligt med intressanta matcher för att fylla EN kväll. Hetta på Angelo Dawkins och tag till Montez Ford som rensar. Chad Gable gör en tjusig Chaos Theory på Ford innan Otis avslutar honom med en flying big splash efter 6:17. Vinnare: Da heels. **

– Cesaro och Seth Rollins in för en konfrontation med Graves som MC. Jag vet inte vem som har skrikigast kläder; Seths kostym eller Graves skjorta här. TVn kommer få en stroke närsomhelst. Det blir tjafs om whatever (så fort Seth pratar stänger jag av mentalt) för att hypa Mania.

2. Natalya vs. Shayna Baszler.
Åh goody, välkommen till amatörtimmen. Nia Jax gör color, och Reginald och Tamina är med in. Kort match. Sharpshooter och choke blockeras, Baszler gör ett small package som Nattie reverserar för tre efter bara 0:35. Efteråt blir det High Chaparral när Liv Morgan & Ruby Riott rusar in, följt av Mandy Rose & Dana Brooke och Naomi & Lana, där varje spot ser bedrövligare ut än den förra. Allt ser både superkoreograferat OCH dåligt utfört ut, det sämsta av två världar. Detta ska på något sätt få mig intresserad av en Tag-titelmatch. Vinnare: Natalya. NR

– Backstage: Carmella ser bedrövelsen och Billy Kay kommer upp till henne med sin CV.

– Dags för premiärvisningen av Sami Zayns trailer till dokumentären ”Justice for Sami”. Logan Paul är förstås den stora (och enda) gästen, och Sami markar i byxan av hans blotta uppenbarelse. Jag måste säga att WWE gör ett pissigt jobb med att berätta VARFÖR Paul är känd. Han framstår här som en big deal men det framkommer inte varför, och för en gammal man som jag som inte har koll på YouTubers känns det inte nämnvärt intressant. Jag tror Vince i sitt halvsenila tillstånd trodde han var Paul Hogan och tänkte att inget är så hippt 2021 som han som spelade Crocodile Dundee. Han visar trailern och Paul verkar inte lika begeistrad som Sami, och tycker snarare att Sami inte alls är konspirerad emot som han bygger sin dokumentär på. Logan är tämligen ljummen inställd till Samis konspirationsteorier och segmentet slutar med att Kevin Owens rusar in och Stunnar Sami. I segmentet efteråt attackerar Zayn Owens för att sätta ännu mer krydda till deras Mania-match. Jag är förvånansvärt ointresserad av denna, med tanke på att jag håller Zayn som den roligaste för tillfället i hela WWE – och Owens är klart stabil – och matchen lär säkert bli kalas men det saknas intresse för den från min sida. Jag vet inte ens varför de bråkar, och att ta in en YouTube-”stjärna” känns inte heller nämnvärt positivt men å andra sidan kanske man uppskattar det mer om man känner till Logan.

– Bianca Belair är redo för Sasha Banks på Mania.

3. Bianca Belair vs. Carmella.
Det är inget felaktigt uttalande, men Graves kallar Carmella för veteran när hon attackerar Bianca före matchen. Det känns bara fel att kalla henne veteran men hon har brottats i över sju år medan Bianca bara gjort det i knappt fem. Carm attackerar innan matchen, och sen börjar den ordentligt i pausen (JIP). Bianca, som gör comeback efter att legat under ett tag, missar handspring-moonsault och äter en Superkick, men skakar av sig den och avslutar med KOD efter 2:40. Ungefär allt såg dåligt ut. Det var rätt komiskt hur mycket Graves pratade upp Carm fram tills Bianca vann då han blev knäpptyst. Sasha dundrar in efteråt men Bianca blockerar hennes attack och pekar på Mania-skylten. Vinnare: Bianca Belair. DUD

– Vi får reklam för nästa veckas SDL (som bandades igår), där vi kommer ha en Tag-titelmatch med alla teamen från åttamanna-taggen tidigare idag samt Andre the Giant Memorial Battle Royal med ett – och nu citerar jag Graves – ”star-studded field”. Den där utfästelsen hade nog känts lite mer trovärdig om man inte samtidigt visade en grafik med följande namn: Akira Tozawa, Humberto Carrillo, Erik, Lince Dorado, Kalisto, Gran Metalik, Tucker, Drew Gulak, T-Bar, Mace, Slapjack, Angel Garza, Cedric Alexander, Shelton Benjamin, Murphy, Jaxson Ryker, Elias, Shinsuke Nakamura, King Corbin, Jey Uso, Ricochet och Mustafa Ali. Detta är namn som knappt hade sålt ut baksidan av en bajamaja på Sweden Rock. Hälften är fantastiska workers och folk jag underhålls av brottningsmässigt men det är knappast ett speciellt imponerande stök namnmässigt. Det var längesen Nakamura var ett namn i WWE och Jey är mer eller mindre Roman Reigns husdjur så det största namnet av allihop torde vara Corbin vilket är rätt skrämmande i sig. Vi ska ju ha i åtanke att detta inte bara är random stök för att dryga ut tid på TV utan detta räknas som en Mania-match och då räcker det liksom inte med cateringdivisionen och/eller byfånearmén för att pulsen ska öka. Men WWE har för längesedan anammat sossarnas gamla slogan ”alla ska med” vilket förstör mer än det bidrar till en bra produkt.

– Promo med King Corbin, som är bokad mot Drew McIntyre på måndagens RAW. NO BUYS!

– Apollo Crews vill att hans match på Mania mot Big E ska vara en Nigerian Drum Fight, vad det nu är. Jag vet inte hur jag ska reagera på det men jag antar det är en form av Streetfight. Alternativt att de tävlar i trumsolo vilket sorgligt nog låter betydligt roligare än en match mellan dem efter alla tråkiga matcher dem emellan hittills.

4. Streetfight: Daniel Bryan vs. Jey Uso.
Paul Heyman fick inskrivet i kontraktet att Jey hålls ansvarslös för allt som händer Bryan här. Edge gör color. Det blir det vanliga bråket med stol och kedja innan Roman och Heyman kommer in tre minuter in i matchen. Ungefär som alla redan gissat skulle hända. Bryan avslutar med kedja mot ansiktet upprepade gånger samt Yes-lock för tapout efter 9:35. Det blir såklart slagsmål efteråt där Bryan knäar ut Edge och får Roman att tappa ut till Yes-lock innan showen slutar med en poserande Bryan. Vinnare: Daniel Bryan. **1/4

– Nästa vecka: Dawgs vs.Profits vs. Mysterios vs. Alpha Academy om Tag-bältena samt Andre the Giant Memorial Battle Royal.

SLUTSATS: Det var en show, och nu laddar vi inför nästa veckas STJÄRNSPÄCKADE BATTLE ROYAL med färre stjärnor än i min soffa just nu.

(Den här recensionen skrevs 2021-04-03.)

Kategorier:WWE SDL 2021
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: