Hem > WWE SDL 2021 > SDL 2021-04-09 – Wrestlemania Smackdown

SDL 2021-04-09 – Wrestlemania Smackdown

SDL 2021-04-09 – Wrestlemania Smackdown

– Bandat 2021-04-01, det vill säga före förra avsnittet.

– Michael Cole & Corey Graves kommenterar.

– Daniel Bryan med en sistaminuten-hype för sin match på Mania. Bra och passionerad promo, ingen läkare trodde han skulle brottas igen men nu är vi här och han tänker vinna bältet på söndag.

1. SDL Tag-champs Dirty Dawgs vs. Street Profits vs. Rey Mysterio & Dominik Mysterio vs. Alpha Academy.
Titelmatch och första fallet gäller. Det är rätt fascinerande att de har ÅTTA TIMMAR Mania plus minst två timmar pre-show men ändå inte lyckas hitta utrymme för denna och stöket där. Ändå har de knappt några matcher man vill se på Mania. Nåväl. Dirty Dawgs attackerar Street Profits backstage och de andra teamen rusar dit, och när vi återvänder är matchen JIP. Ganska underhållande match. Hetta på Montez Ford och tag till Angelo Dawkins, som enligt Cole är ”the total package”. Starkt sagt när han inte ens är hälften så bra som sin tag-partner. Det blir såklart kaos. Mysterios med dubbel 619 på Dolph Ziggler och Robert Roode, och Dominiks frogsplash på Roode ger två när Otis avbryter. Dock reser han sig direkt efter istället för att försöka pinna Roode. Slarvigt, min bäste vän! Chads Chaos Theory på Dawkins leder bara till att Ford, efter en blind tag, frogsplashar Gable. Ziggler Superkickar ut Ford och Roode pinnar Gable efter 10:18. Vinnare: Dirty Dawgs. **1/2

– Bianca Belair är redo för Mania (som hon dessutom kommer maineventa på lördagen).

– Big E är redo.

– Video för Randy Orton vs. Bray Wyatt som slutar med att Graves spekulerar i att publiken inte kommer kunna somna. Med tanke på att showerna under Mania-veckan knappt hinner sluta innan nästa börjar är det en praktiskt omöjlighet att sova ändå under hela veckan. Fast ändå lite ironiskt att han säger det under den, vad som troligen kommer vara, tråkigaste matchen under hela veckan.

2. Tamina vs. Nia Jax.
Första singelmötet mötet mellan dem någonsin. Ibland är det bäst att bevara saker som de är istället för att ändra på dem. Natalya, Shayna Baszler och Reginald är med in. Åh, goody. Mer fantastisk hype för Mania. De ”brottas” en stund, men det består mest av att Tamina vrålar som en galning medan Jax ser förvånad ut. Tänk ändå vilken karaktärsvidd hon besitter; från förvånad till jätteförvånad och ibland, när hon känner sig extra mycket Dustin Hoffman, rynkar hon ögonbrynen för att även se lite arg ut. Storyn är att vi tydligen ska se Tamina och Natalya som favoriter i taggen på lördag även om Tamina tappar andan efter trettio sekunders actionlös action och Natalya nästan snubblar på Baszler vid ringside när de närapå botchar något. Deras bråk vid ringside får Tamina att stanna upp i hörnan ganska länge så Jax hinner avbryta vad hon nu tänkte gå för (Superfly-splash kanske, men Jax var redan uppe när hon klättrade). Jax går för sin Annihilator men Tamina blockerar och Superkickar ena tutten. Samoan-drop ser ut att avsluta men Baszler rusar in för Sportz Entertainment-finish efter 3:00. Om mitt intresse för både damernas förstautmanarmatch på lördag och titelmatch på söndag låg på fem innan denna ligger den nu på cirka minus elva miljoner. Vinnare via DQ: Tamina. -*

– Backstage: Bråk med alla dam-teamen på lördagens Maniamatch, plus Carmella & Billie Kay som är ett nytt team i matchen.

– Seth Rollins-video. Kanske ingen kul video i sig men jag älskar hur Stephanie var voiceovern och i slutet säger Seth att han inte själv har något med videon att göra. Detta var nog det bästa han gjort på flera år.

– Långrandig promo med Edge i ringen. Man vet att det är seriös bizniz när han sitter ner och man zoomar in på hans ansikte under 80% av promon. Tänk ändå att Christian Cages farfar ska gå en såhär stor match på Mania.

– Knepigt segment med Adam Pearce och Sonya Deville där Sonya helt plötsligt är emot att Roman behöver försvara bältet mot två stycken och menar på att det borde vara singelmatch mot Edge på Mania. Kanske inget märkligt segment i sig men detta är bokstavligen sista anhalten innan Mania och vi fick inget klargörande under resten av showen om detta kommer få någon upplösning alls.

– Sasha Banks är redo.

– Ytterligare en drös meningslösa videos visas så vi slipper se matcher.

– Tidigare ikväll råkade Sami Zayn bli utelåst från Jake och Logan Pauls träningslokal och blir inte insläppt igen eftersom ingen känner igen honom. Comedy tydligen. Nu är Zayn inne i arenan och hamnar i bråk med Kevin Owens innan vi raskt går vidare till en match. Skön omväxling efter 583 videos i rad.

3. Andre The Giant Memorial Battle Royal.
Vi har Ricochet, Humberto Carrillo, Akira Tozawa, Cedric Alexander, Shelton Benjamin, Drew Gulak, Elias, Jaxson Ryker, Murphy, Kalisto, Lince Dorado, Gran Metalik, Slapjack, Mace, T-Bar, Jey Uso, Erik, Angel Garza, Tucker, Mustafa Ali, Shinsuke Nakamura och King Corbin. Inget säger att hedra Andre som ett stök med tusen jobbers. Jag kommer inte gå igenom alla elimineringar eftersom ingen bryr sig. Tozawa åker ut först dock. Cedric dumpas och lyckas slå i huvudet två gånger, först på apronen och sedan ringkanten i samma bump. Sen hivas Gulak ut och slår pannan i repet som Big Bossman på Royal Rumble 1992. Mace & T-Bar kör en John Wayne-standoff med Elias & Ryker och ingen i hela världen förutom Cole och Graves tycker detta ser spännande ut. Bästa spotten på hela kvällen är när Rico utför en tjusig headscissors på Ali PÅ APRONEN och ut. Sjukt snyggt. Final Four: Nakamura, Jey, Ricochet och Corbin. Jey Superkickar ut Rico och sen var de bara tre. Naka dumpar Corbin och så var de bara två. Jey dumpar Naka och så var bara vinnaren kvar. Vinnare: Jey Uso. *

– Efteråt kommer Roman och Paul Heyman in och Roman maler om whatever innan showen slutar.

SLUTSATS: Jag kan inte påstå att jag blev mer hypad för Mania efter än jag var före, men precis som att gå ut med soporna är det något som måste genomföras.

(Den här recensionen skrevs 2021-04-10.)

Kategorier:WWE SDL 2021
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: