Hem > NXT TV 2021 > NXT 2021-04-27

NXT 2021-04-27

NXT 2021-04-27

– Vic Joseph, Wade Barrett & Beth Phoenix kommenterar.

1. Mercedes Martinez vs. Dakota Kai.
Raquel Gonzalez är med in. Skaplig match, men bokningen känns skev eftersom Kai tar 80% av matchen även om det är Martinez som lanseras mot en titelmatch (som senare ikväll annonseras ut till 11/5). Känns ganska udda, som om Brutus Beefcake hade dominerat mot Randy Savage någon månad innan Hogan-Savage på Mania 5. Martinez skulle såklart krossat henne tämligen enkelt, både för att hon är förstautmanare och för att hon har en badass-gimmick. Martinez gör dock comeback med tre tjusiga underhook-suplexes, varav den tredje inleds med att hon låter Kai vila på hennes knän innan hon utför den nästan markstående. Snyggt! Dock rusar Gonzalez in för DQ efter 12:29 för att hålla Martinez stark inför 11/5. Men skadan är ändå redan skedd eftersom hon låg under 80% av en match hon borde vunnit tämligen enkelt. Plus att Gonzalez slår ner henne efteråt. Vinnare via DQ: Mercedes Martinez. **

– Backstage: Shotzi Blackheart och Ember Moon är redo för Aliyah & Jessica Kamea ikväll och därefter Candice & Indi när den dagen kommer. De får ett blombud båda blir glada över, men när det visar sig vara från Dexter Lumis blir de förskräckta eftersom han är en slemhög. Jag vet inte om det är så smart att jämföra sina babyfaces med Hagamannen, men WWE har haft svårt för att boka babyfaces sedan länge.

– In-ring-promo med Grizzled Young Veterans som kräver en titelmatch. Tommaso Ciampa och Timothy Thatcher (eller ”Toothless Timmy” som Ciampa kallar honom) kommer in och vill göra anspråk på GYVs namn eftersom de minsann bättre passar in på ”grizzled” och ”veterans”. Fight följer.

– Drake Maverick och Killian Dain är redo för sin match ikväll. Dock är Drake orolig för att Dain kommer joina Imperium. Kul segment.

– Isaiah Scott utmanar Leon Ruff i en Falls Count Anywhere-match nästa vecka. Även om fejden borde vara över nu är jag exalterad eftersom jag är säker på att matchen kommer bli toppenbra, och jag har inte hunnit tröttna på parningen ännu.

2. Zayda Ramier vs. Toni Storm.
Zayda är en ny talang direkt från Booker Ts skola (enda anledningen att jag vet det är att han skrev det på sin FB strax efter matchen). Storm är ovanligt aggressiv och går för en Storm Zero för avslut, men väljer att göra en från toppen istället. Hon sätter upp henne i hörnan men Zoey Stark kommer in för distraktion, Zayda knuffar ner henne och avslutar med en SSP efter 3:29. Den där pressen hade lätt kunnat sluta Brock-style med lite otur. Helt okej match. Vinnare: Zayda Ramier. *1/2

– LA Knight erbjuder Indi att kontakta honom när Dexter krossat hennes hjärta, och Ever-Rise blir avspisade av intervjuaren i en märklig sekvens.

3. Bronson Reed vs. Austin Theory.
Om Reed vinner får han en match om NA-bältet. Johnny Gargano, Candice och Indi är med in. Bra liten match. Theory bumpar väldigt bra i vanlig ordning. Lumis kommer in och limmar på Indi som försöker undvika honom genom att gå iväg. Och Dexter är BABYFACE! Obegripligt. Storyn är att hon är sotis för att han skickat blommor till Shotzi och Ember men jag är rätt övertygad om att det kommer komma fram att det var de andra i The Way som skickade dem i Dexters namn för att få Indi att göra slut med honom. Att Dexter skulle skicka blommor till dem känns väldigt random. Theory råkar kolliderar med Lumis och Reed avslutar honom med Tsunami efter 9:06. Vinnare: Bronson Reed. **1/2

– Backstage: Indi övertygas av resten av The Way att Shotzi och Ember minsann är ute efter Lumis, vilket hon köper.

4. Drake Maverick & Killian Dain vs. Fabian Aichner & Marcel Barthel.
Alexander Wolfe är med in. Basic match. Drake är orolig att Dain ska vända mot honom, men det blir inget med det. Hetta på Drake. Dock ingen het tag eftersom heelsen hindrar det några gånger. Slutligen får Dain nog och rusar in och rensar ändå. Wolfe går för en chairshot men låter bli, vilket får Barthel att ifrågasätta hans lojalitet. Han kanske bara inte ville få sitt team diskat? Drake sätter cross-body på Aichner, som rullar vidare och ställer sig med Drake på axlarna så de kan avsluta honom med European Bomb efter 8:57. Vinnare: Aichner & Barthel. **

– Pete Dunne vill ha en titelmatch och låter alla mästare i NXT svettas eftersom han inte specificerar vilket. Se upp för Petra Dunne, Raquel!

– Cameron Grimes köper en dyr Rolex (”men den tickar ju inte!”, haha!) innan Ted DiBiase gör en cameo med en ännu exklusivare klocka. Påstår de. Jag kan inget om klockor mer än att Rolex inte tickar. Men nu får jag väl mail om att det är fel det också. Kul segment i alla fall!

– Shotzi & Ember vs. Aliyah & Jessica Kamea blir inte av eftersom Candice och Indi attackerar mästarna före matchen (Indi är ju sur för att de ”försöker sno Lumis från henne”). Det hindrar dock inte Robert Stone från att springa runt och posera med bältena som en galning. Shotzi & Ember vs. Candice & Indi i en Streetfight nästa vecka!

– Adam Cole intervjuas av en reporter från Sports Illustrated. Cole är arrogant och informerar oss om sin förträfflighet och avslutar med att säga att det bara är en tidsfråga innan han är champ igen. Kyle O’Reilly har sett intervjun via en monitor och kan bara skaka på huvudet åt spektaklet.

5. Kushida & MSK vs. Legado del Fantasma.
Bra match. Ingen större chock. Hetta på Nash Carter och het tag till Kushida som rensar. Det blir kaos och Santos Escobar powerbombar honom genom ett bord vid ringside. Flera bra spots följer mellan MSK och Joaquin Wilde & Raul Mendoza. Kushida kravlar in i ringen efter långt om länge men äter direkt en Phantom-driver och tuppar av under en skadeglad Escobar. Direkt efter avslutas Carter av Wilde & Mendoza med en russian legsweep/kick-kombo efter 13:47. Känns som en logisk bokning att låta utmanarna gå över. Vinnare: Legado del Fantasma. ***1/4

– Nästa vecka: Ruff vs. Scott i FCA, Shotzi & Ember vs. Candice & Indi i Streetfight för bältena samt Finn Balors comeback.

SLUTSATS: Inget toppenavsnitt ringmässigt men det flöt på bra och det känns som om det äntligen finns en klar utstakad väg för de flesta brottarna som var med.

(Den här recensionen skrevs 2021-04-28.)

Kategorier:NXT TV 2021
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: