Hem > WWE Tribute to the Troops > Tribute to the Troops 2008-12-20

Tribute to the Troops 2008-12-20

Tribute to the Troops 2008-12-20

– Det har varit en otroligt stressande dag för mig (jobbat hela dagen, spenderat några timmar på akuten efteråt, och skulle egentligen packa för julresan ikväll, men akutbesöket kom ivägen så shit happens) så om recensionen inte är så fokuserad som vanligt beror det på det.

– Dags för vår årliga ”skicka WWE till soldater långt bort för att Vince lyssnar på Bradshaw”-besök. Nu i Irak.

– Michael Cole & Jerry Lawler kommenterar (hemma i USA).

– George W snackar om att WWE är fina som gör detta.

– RAW Tag-champ CM Punk, Jeff Hardy & R-Truth vs. Big Bad Bully Boys & John Bradshaw Layfield.
Taggade Punk med Kofi en enda gång på TV under deras regim? JBL kommer in i militärbil och har på sig hatten PÅ hjälmen för att visa att han inte är rädd för att se dum ut. Eller så är det ett skydd mot Joey Styles. John Morrison pucklar på Truth, som flippar runt och sparkar loss. Hiptoss och Miz lägger sig i men kastas ut, och JBL pucklar på Truth innan Jeff Hardy räddar och facen dyker ut på fulingarna och poserar medan vi går till reklam. Punk är face-in-peril men kramar ur en snap-powerslam på Morrison innan Jeff taggas in och rensar. Corner-dropkick på Miz. Whisper in the Wind och julgransplundring innan Jeff avslutar JBL med en Twist of Fate och Swanton efter cirka 6:41. * Kort och gott: Man ser inte detta programmet för bra matcher eller roliga promos, utan det är ren uppvisning för soldaterna, och jag tycker som alltid att det måste vara kul för dem.

– ”Rörande bilder” till Ben E Kings Stand By Me och Nickelbacks nya.

– Cryme Tyme sliter upp Divas som delar ut julklappar till soldaterna.

– Diverse clips av soldaterna.

– RAW World-champ John Cena, Batista & Rey Mysterio vs. Randy Orton, Big Show & Chris Jericho.
Rey stagedivar sin väg in och verkar otroligt populär, fast Cena får den största poppen av alla, vilket inte är så konstigt. Big Dave lockar upp med Orton och kör en kort sekvens, innan Jericho taggas in och sparkar loss men äter en Bossman-slam. Rey taggas in och rensar och sätter upp för en 619 på Jericho men Show blockerar och vi går till reklam. Rey är face-in-peril men Show surnar till mot sina partners och pucklar på dem innan han sticker, så det blir 2 vs. 3. Cena taggas in och rensar medan eftertexterna går. Snacka om att det är fler än jag som är stressad ikväll. Julgransplundring (Annas pappa testar telefonsignaler i bakgrunden så jag kan inte höra vad de säger) men Batista Batistabombar Jericho samtidigt som Cena FUar Orton för tre efter cirka 6:52. *

– Diverse clips av soldaterna avslutar.

SLUTSATS: Säger som vanligt: De är programmen handlar om två saker; dels att WWE ska se bra ut hos allmänheten och dels att göra något fint för soldaterna. Oavsett politiska åsikter är det fint att underhålla soldaterna, och det är en åsikt jag står för. Se programmet som en skön stund för soldaterna och inget annat, för någon brottning är det inte att tala om.

(Den här recensionen skrevs 2008-12-22.)

  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: